Jak to działa na Allegro, że duży gracz czyli firma [edycja] rządzi się swoimi prawami. Zakupiłem od nich odkurzacz myjący. Dwa razy był już w reklamacji, ostatni raz odesłali go beznadziejnie zabezpieczony (duży cienki karton i trochę folii bąbelkowej) wrócił uszkodzony. Po raz kolejny złożyłem reklamację. Po kilku dniach dostałem info że rozpatrzą reklamację na podstawie formularza po czy właśnie dostałem decyzję że odrzucają reklamację bo nie odesłałem sprzętu. Proszę o wyjaśnienie o co chodzi z tą firmą na Allegro? Czy oni mają jakieś specjalne względy? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Richieast. Każdego sprzedającego obowiązują te same zasady i ten sam regulamin.
Przed chwilą w czacie reklamacyjnym wypowiedział się nasz pracownik i przekazał szczegółowe informacje w tej sprawie.
Dalsze pytania związane z procesem rozpatrywania zgłoszenia kieruj, proszę, w kontynuacji korespondencji w czacie reklamacyjnym.