anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze sprzedawcą

petoslaw1791
#7 Wielbiciel

Dzień dobry.
Mam problem ze sprzedającym. Mianowicie:
1.Zamówiłem wpierw "Przesyłka nr 1"
2. Została ona gdzieś zgubiona w dostawie. Nie było jej w punkcie odbioru.
3. Przez "dyskusję na allegro" sprzedawca wysłał mi drugi raz ten sam produkt ("Przesyłka nr 2")
4. Przesyłka nr 2 została normalnie dostarczona i prze zemnie odebrana.
5. Lecz "Przesyłka nr 1" której nie odebrałem bo się zgubiła widnieje jako odebrana. Przez co sprzedawca chce bym za nią zapłacił.
Proszę o rady

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To nie masz problemu ze sprzedawcą tylko z dostawcą, zgaduję że z Allegro. Niech zgadnę Delivery xD.... Tam bywało, że paczki dostarczone na magazyn paczek niedoręczalnych miały taki status. Było tu trochę akcji gdzie np. zwrot dostarczono, a sprzedawca ani kuriera ani paczki na oczy nie widział. Doręczenia innym osobom pod innym adresem, a nawet w innym mieście też się przez to forum przewinęły... Ponieważ widnieje, że dostarczone to lepiej byś Ty zrobił reklamację. To nie jest wina sprzedawcy. Wybrałeś słabą ale tanią dostawę i masz efekt. Sprzedawcy to udostępniają z przymusu, bez tego nie ma smarta...  Może dziewczyny coś w tym matrixie wymyślą...

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @petoslaw1791, czy sprawa dotyczy przesyłki DPD o numerze 1044972554550U?

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

petoslaw1791
#7 Wielbiciel

tak zgadza się

oznacz moderatorów