anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem srodkow od sprzedawcy

Client:130894735
#7 Wielbiciel#

Bardzo proszę moderatorów o weryfikację zwrotu środków 88da74e9-d8d0-11ef-8dc6-8369d013084f,  mam ogromny problem z wyciągnięciem zwortu od sprzedawcy, po raz trzeci wysyła mi numer zwrotu , poprzednie dwa anulowane. Tym razem allegro automatycznie zamknęło moja dyskusję a nadal nie mam żadnego maila potwierdzającego że ten zwrot został wykonany.  @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:130894735 Nie mogę znaleźć takiego zamówienia ani płatności. Doprecyzuj, proszę o jaki dokładnie zakup chodzi? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Chodzi o zwrot za zamówienie 2babece0-d193-11ef-b98a-d7ab99e8a154

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:130894735 Mail od Allegro o zwrocie od sprzedającego był?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie! I to już trzeci raz ta sytuacja! Allegro dziś zamknęło moja dyskusję jako rozwiązaną po tym jak sprzedawca podał trzeci z kolei numer zwrotu, ale ja nadal maila nie dostałam a nawet w dyskusji już się nie mogę wypowiedzieć bo zamknieta :///

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:130894735 Zwrot został zlecony dzisiaj i jest obecnie procedowany. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale to jest już trzeci raz kiedy sprzedający inicjuje zwrot i po 24h dostaję info ze się nie powiódł. dlDlaczego moja dyskusja została zamknięta przez allegro? Przecież dziś jeszcze dostałam informację, że jeśli do dziś nie dostanę pieniędzy, dostanę od allegro formularz allegro protect, po tym sprzedawca wyslal kolejny raz numer zwrotu i allegro zamknęło dyskusję. A ja nadal nie mam żadnego potwierdzenia (maila) że te pieniące faktycznie wysłał i zakładam że mam czekać kolejne 24h żeby dowiedzieć się ze zwrot jest anulowany ? Czy ktoś mi może w końcu pomoc ?:( 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Oni ostatnio zamykają dyskusję z kapelusza, to kolejny wpis na ten temat, dlaczego tak się dziej pytałem moderację i nie raczył nikt odpowiedzieć dlaczego zamyka się a rozwiązania sprawy brak: @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:130894735 Wyjaśniam sprawę z zespołem odpowiedzialnym za dyskusje. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów