anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy techniczne

Client:43341582
#7 Wielbiciel

Różne funkcje na Allegro, takie jak „Zapytaj o zakup”, obecnie nie działają (kółko ładowania, komunikat "Nie udało się zgłosić problemu, z powodu problemu po naszej stronie. Spróbuj ponownie za kilka minut.", i więcej – próbowałem w kilku przeglądarkach + na komórce).

Czy wiadomo, kiedy te aktualne problemy techniczne zostaną rozwiązane?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

#7 Wielbiciel

PS: Asystent AI również nie działa (puste okienko).

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43341582 niestety nie udało mi się odtworzyć zgłaszanego przez Ciebie problemu. Nie mieliśmy też innych zgłoszeń w tym temacie. Czy jesteś w stanie podesłać zrzut ekranu z informacją o błędzie? Czy urządzenia z których korzystałeś mają dostęp do tej samej sieci? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Problemy najwyraźniej występują tylko wtedy, gdy jestem połączony przez LAN lub Wi-Fi. W sieci mobilnej wszystko działa poprawnie. To nieco zaskakujące, ponieważ poza tym nie mam problemów z żadną stroną ani aplikacją.

Jedyne, co przychodzi mi do głowy: od pewnego czasu korzystam z DNS4EU (ogólnodostępny resolver DNS). Czy Allegro znajduje się na jakiejś czarnej liście? 😉

2026-04-09 16 54 09.jpg2026-04-09 16 53 46.jpgKomórka 2026-04-09 at 16.56.55.jpeg

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

PS: Zmieniłem DNS i problemy nadal występują.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43341582 Proszę, dodaj zrzut całego ekranu - wraz z widocznym paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Z nieznanego mi powodu dziś wszystko działa. Jak to możliwe? Niczego po swojej stronie nie zmieniłem/zaktualizowałem. "Zapytaj o zakup" (PC), "Zgłoś reklamację lub problem" (PC) oraz "Moje zakupy" (telefon) otwierają się normalnie, a także asystent AI jest dostępny.

oznacz moderatorów