Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem ze stroną allegro, nie ładuje mi się strona na zadym urządzeniu podłączonym do mojej sieci. Na wszystkich przeglądarkach jest to samo,czyscilem ciasteczka, zmieniałem DNS i nic.
Wszystko inne działa prócz allegro.
Wygląda jakbym dostał Bana na swojej IP
@Client:62511024 czy pojawia się jakiś komunikat? Czy możesz przesłać zrzut ekranu (całego razem z adresem strony oraz godziną i datą), na którym ten problem będzie widoczny?
@Client:62511024 dziękuję za zrzut! Czy na pewno korzystasz z aktualnej wersji przeglądarki? Wyłącz proszę adBlocka (na zrzucie widzać, że jest włączony) dodatkowo możesz sprawdzić czy podobny problem występuje w trybie incognito (również z wyłączonym adBlockiem i dodatkami).
Problem pojawił się wczoraj, na żadnej przeglądarce nie działa, próbowałem wszystkich 4.Adblocka wyłączałem, efekt jest taki sam. Nawet jak podłącze telefon pod domowe wifi to strona allegro się nie otwiera z przeglądarki a nawet aplikacja się nie uruchamia.(z
Nie korzystam z proxy, zmieniałem DNS, czyściłem ciasteczka, próbowałem różnych przeglądarek, wyłączałem firewall, wszystko inne działa tylko nie allegro, wygląda jakbym moje IP było zablokowane u was. Problem pojawił się nagle bez żadnego powodu.
@Client:62511024 w takim razie podeślij proszę zrzut ekranu z karty incognito z wyłączonym adBlockiem i dodatkami. Otrzymałam odpowiedź z Działu technicznego, że nie jest to blokada IP, wtedy komunikat byłby inny.
@Client:62511024 dziękuję, przekazałam zgłoszenie do Działu technicznego. Natomiast sprawdziliśmy, że korzystasz z nieaktualnej wersji aplikacji, więc jeśli chodzi o aplikację to zaktualizuj ją proszę. Upewnij się też, że masz aktualne wersje przeglądarek.
Z Aplikacji korzystam rzadko, ale za aktualizuje, przeglądarki mam świeże. Dziękuję za wsparcie i czekam na jakieś dalsze info.
Serdecznie pozdrawiam
@Client:62511024 czy możesz podać swój publiczny adres IP?
Możesz go uzyskać na przykład na tej stronie https://showmyip.com/.
IPv4 176.221.120.14