anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o pomoc w odzyskaniu historii moich zakupów

Client:108114511
#7 Wielbiciel#

Jakiś czas temu kupiłem przetwornice i okazało się że nie jest sprawna i muszę ją odesłać. Po skontaktowaniu się z sprzedającym odesłałem przetwornice. Otrzymałem od niego wiadomość że pieniążki wróci przez allegro i muszę zaznaczyć zwrot towaru. Niestety skasowałem historię zakupów. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:108114511 

Nie jest prawnie wymagane żebyś zrobił zwrot towaru przy użyciu Allegro. To co robisz to jest w ogóle reklamacja. Sprzedający chce żebyś zrobił zwrot z poziomu Allegro bo będzie mu łatwiej uzyskać zwrot prowizji.

Dzień dobry Paniom 🙂

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zależy mi na jak najszybszym odzyskaniu pieniędzy bo muszę kupić nową przetwornice.. A teraz przez brak historii zakupów muszę odzyskiwać pieniążki o wiele dłużej.. Czyli mogę napisać sprzedającemu że proszę o zwrot pieniędzy nie przez allegro? 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:108114511 

On może Ci zwrócić pieniądze przez Allegro. Nie jest do tego potrzebne żebyś to Ty wcisnął zwrot. Poczekaj jeszcze kilka godzin. Wywołałem moderatorki. Powinny Ci odkryć zakup.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108114511 Proszę bardzo, przywróćiłam wskazany zakup. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów