anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o pomoc w sprawie niezrealizowanego zamówienia elektronicznego.

Nakahed80
#8 Zapaleniec#

Witam, proszę o weryfikację zamówienia nr 7b689900-1073-11ee-9698-bf909174bbff, był to przedmiot cyfrowy z deklarowaną dostawą natychmiast. Brak kontaktu ze sprzedającym, brak możliwości otworzenia dyskusji, gdyż wywala mi komunikat że mam poczekać do 22 czerwca (!).

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

az1rael
#21 Demiurg#

Może sprzedawca ma urlop? Wejdz na inna jego aukcję i sprawdz czy nie pisze w zakładkach

oznacz moderatorów

Nakahed80
#8 Zapaleniec#

Niestety, nie jest napisane nic na temat urlopu, natomiast deklaruje wysyłkę natychmiast. Między innymi dlatego zdecydowałam się na zakup na tej konkretnej aukcji, ale dziękuję za podzielenie się opinią.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Nakahed80 Nie masz kontaktu, chcesz odzyskać zakup albo środki musisz otworzyć dyskusję, tam sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

A daj link do tej aukcji 

oznacz moderatorów

Nakahed80
#8 Zapaleniec#

Link do aukcji - proszę bardzo 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie chcesz kasy albo towaru, dajesz się wciągnąć w przepychanki! otwórz dyskusję, dobrze ci radzę.

oznacz moderatorów

Nakahed80
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za radę, niestety tak jak napisałam na samym początku portal Allegro uniemożliwia mi rozpoczęcie dyskusji. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Nakahed80
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, tak zrobię.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Bez paniki jest weekend pewnie prywatny sprzedawca gdzies wyjechal w poniedzialek bedzie kontakt oficjalnie ma 7dni na wysylke wedlug regulaminu a czas na odpowiedz w dyskusji i tak nie biegnie w weekendy 

oznacz moderatorów