Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zakupiłem konto diablo na allegro lokalnie od sprzedawcy za 800 zł.
Sprzedawca ani nie zwrócił pieniędzy ani nie podał danych do konta(loginu hasła itp)
ciągle tylko kręci jakieś farmazony że nie pamięta hasła itp i prosi o zamknięcie dyskusji bo nie może zrobić zwrotu pieniędzy.
Martwie się,że nie odzyskam pieniędzy a w dyskusji wstawiłem wszystkie screeny z rozmowy że zostałem oszukany
Co mam zrobić
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W dyskusji masz przycisk - poproś o pomoc allego. Skorzystaj z niego.
Oczywiście,że tak zrobię dopiero jutro
Ale czy mogę się spodziewać że allegro mi odda te pieniądze bo to jest aż śmieszne juz
Allegro najpierw da szansę sprzedającemu na wywiązanie się z zawartej umowy lub zwrot środków.
Jeśli to się nie uda to najpewniej otrzymasz rekompensatę z AP.
@Client:41399640 Przede wszystkim nie wolno ci zamykać dyskusji. Nie wiem po co chcesz czekać do jutra, Allegro pracuje 24 godziny.
Prosisz o pomoc Allegro tylko pracownik Allegro może wymusić na sprzedającym zwrot pieniędzy.
Nie mogę poprosić allegro pokazuje mi że dopiero jutro
Dzisiaj dopiero zgłosiłeś problem?
Nie, godzinę po tym jak kupiłem jak tylko mogłem to odrazu zgłosiłem bo już wtedy wiedziałem że to oszust
Allegro może wypłacić Ci pieniądze z Allegro Protect, jeżeli sprzedawca Ci nie zwróci, a Allegro uzna, że Ci się należy zwrot.
Kontynuuj dyskusję ze sprzedawcą.
@Client:41399640 zamknięcie dyskusji nie jest wcale konieczne dla zwrotu środków. Jeżeli nie dojdziecie do porozumienia ze sprzedawcą skorzystaj jutro z opcji [poproś o pomoc Allegro]