Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Motylek2303 wydłużyłam czas na odbiór o 48 godzin 🙂
Czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru paczki A002986PI6 do poniedziałku 23.06.2026 do godz. 18. Będę bardzo wdzięczny
@Client:48476359 paczka będzie na Ciebie czekać do poniedziałku (23.06.2025) do końca dnia 🙂
Dziękuję Pani Basiu, życzę miłego dnia:)
Proszę o przedłużenie o 24h
@promil9 gotowe 🙂
@RaBarbar_ka Dziękuję 😉
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki A0029EYD61 chociażby o jeden dzień. Z góry bardzo dziękuję 😇
@remigstan przedłużyłam o 48 godzin 🙂
Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki nr A0029ATT07 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ do godziny 20
@ingadd23 widzę, że przesyłka została już odebrana 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o 48h, lub przynajmniej 24h:
A0029JAMO1
z góry dziękuje!
Dwie przesyłki mialy przyjść we wtorek i były opóźnione, następną datą była środa przed bożym ciałem, ale automat okazał się nie dostepny, w czwartek wyjechałem i przesyłki trafiły do zamienionego punktu odbioru w piątek, ja wracam w niedzielę po południu i nie dam rady ich odebrać przed upływem czasu. Dwie przesyłki nr: A0028XLNG5, A0028KAB49. Dziękuję
Dzien dobry!
Bardzo proszę o przedłużenie o 12 h czasu na odbiór przesyłek:
A0029ATO69
A00297MXH9
Punkt odbioru
Allegro One Box, zielony automat
Wileńska 14
03-414 Warszawa
Dziękuję!
Justyna
Czyli rozumiem, że już nie będę miała możliwości ich odbioru?
@styska17 niestety upłynął już termin odbioru, więc nie mogę go wydłużyć.
Ok dziękuję. Czy mogę zatem reklamować termin dostawy przesyłki?
Wybierałam takie aukcje, z gwarancją dostawy następnego dnia, ale nie zostały zrealizowane zgodnie z deklaracja.
Teraz wyjechałam i nie miałam możliwości ich odbioru.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki z One Box do końca 23.06. Numer przesyłki: A002982HY9. Nie zdążę wrócić z długiego weekendu.