- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Przedwczoraj zakupiłam toner do drukarki na Allegro wybierając przesyłkę do paczkomatu InPost.
Wczoraj oprócz informacji o przesyłce w aplikacji otrzymałam komunikat z @InPost , że z uwagi na silną wichurę nie powinnam wychodzić z domu, jak nie muszę, a czas odbioru przesyłki został przedłużony o kolejne 48 h tj. do wtorku rano ☺️
Pomyślałam, że to miłe ze strony InPost, że troszczą się o klientów; wprowadzili bowiem sporo udogodnień.
Dziś informacja z apki, że przesyłka jest do odbioru, a w ślad za tym wiadomości push i sms 🤔
Skoro więc troszczycie się o zdrowie klientów, dlaczego wysyłacie wciąż monity o odbiór? Daliście mi czas, a będę miała jeszcze jedną przesyłkę do odbioru, więc przestańcie nękać. Pilnuję swoich przesyłek, ale, gdy na zewnątrz jest niebezpiecznie, po prostu nie wychodzę, jak nie muszę. Uszanujcie to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Chcą żebyś zwolniła skrytkę dla następnej paczki. A to przedłużenie nie jest dla kupujących tylko dla nich, chronią swoją żopu reklamacjami.😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@LEW433 Ja to rozumiem, tylko po co komunikat o przedłużeniu czasu odbioru przesyłki z uwagi na wichurę i informacja, nie wychodź, jeśli nie musisz, a następnie monity. To nie ma sensu 😒
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wioletta2701 To pisze automat. Tak sa ustawione i nikt ich na 2 dni nie będzie przeprogramowywał. Ja czasem zamawiam przesyłki do żabki, gdzie mam 7 dni na odbiór, a dostaję czasami, przez kilka dni (dopóki nie odbiorę) rano i wieczorem maila i smsa "twoja przesyłka czeka na odbiór". Nic nie poradzisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wioletta2701 Jedną wiadomość napisał człowiek, drugą automat. Oni się nie znają, pracują w różnych działach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@akcesoria-net-pl Dokładnie, choć i tak muszę przyznać, że ktoś pomyślał o niebezpieczeństwie i czas odbioru przesyłki wydłużył. Sam InPost wprowadził szereg udogodnień ☺️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wioletta2701
Czas na odbiór przesyłek został wydłużony. Komunikat o odbiorze przesyłki jest wysyłany automatycznie przez system. W Aplikacji Mobilnej InPost Mobile zmiana terminu nie będzie widoczna.
Za utrudnienia przepraszamy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@InPost Dziękuję za informację. W zasadzie przedłużenie przez Was czasu odbioru przesyłki powinien z automatu wyłączyć ponaglenia. No cóż, jest, jak jest, ale doceniam, że pomyślano o wichurze i wynikającym z tego zagrożeniu dla zdrowia i życia ☺️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj