anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelew tradycyjny ekspresem

Client:53408944
#7 Wielbiciel

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam

Zakupilam produkt przez przelew tradycyjny , po czym udałam się na pocztę zapłacić szybkim przelewem. W ciągu paru minut powinien przelew dojść. Na allegro jest płatność w toku( może potrwać to parę minut). Wybrałam opcję przelew, po czym tradycyjny, dlatego nie wiem dlaczego taki status jest. Nie martwiło by mnie to gdyby nie fakt , że został opłacony ekspresem a ja nie chce czekać iluś dni by potem dowiedzieć się ,że jest problem z płatnością. Sprzedający twierdzi , że trzeba poczekać na zaksięgowanie środków. Jak to wygląda wszystko ? Wpłaciłam na payu Allegro bo tak blankiet wskazywał. 
Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:53408944 powiem Ci, że taki przelew może się nawet nie zaksięgować (zależy co poczta wpisała w danych) a jak nawet zaksięguje się to jak każdy zwykły przelew do 5 dni roboczych. jak chcesz szybko płacić to załóż sobie jakieś konto w banku korzystaj z opcji szybkich przelewów.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Przelew dotarł , pozdrawiam 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:53408944 sprawdziłam to i status dzisiejszej płatności (zamówienie nr 36553ff0-7b76-11f1-938e-bf4b21786eca) jest już zakończony, więc przelew się zaksięgował, a wpłata jest na saldzie sprzedającego. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tak, wszystko zgadza się 👍 Dziękuję za odpowiedź 

oznacz moderatorów