Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zapłaciłam za zakupy w dniu 30 03 2020 pieniadze nie dotarly do sprzedajacych.
Opisz problem dokładnie, krok po kroku, jak było, jak płaciłeś, na Allegro, na Allegro Lokalnie, przez PayU, zwykłym przelewem? Zdjęcie jest niewidoczne, ukryte.
@xyz96 zdjęcie nie będzie widoczne ponieważ znajdują się na nim dane osobowe,
@16121961 jest to płatność przekazem w banku (przelew tradycyjny), która trwa do kilku dni roboczych 5-6.
W obecnej sytuacji, która panuje na rynku Twoja płatność może się przedłużyć i sprzedający otrzyma pieniądze po weekendzie. Wyślij mu potwierdzenie przelewu i zaczekaj cierpliwie. Jeśli nic się nie zmieni - odezwij się do nas w poniedziałek.
Zachęcam również do zapoznania się informacjami na temat tradycyjnych przelewów tutaj.
Zapłaciłam przez Pani w banku spółdzielczym. Pani w banku powiedziała że pieniądze poszły nie powinno być problemu.przelew u mnie jest czytelny.odnosnie tej sprawy od wczorajszego południa czekam na tel od allegro.nikt się nie odzywał.
@16121961 co masz na myśli pisząc, że czekasz na telefon od nas? Skorzystałaś z naszego Centrum Pomocy i wybrałaś opcję, by nasz pracownik oddzwonił do Ciebie? Czy chodzi może o telefon od sprzedawcy?
@16121961 Rozumiem że wybrałaś płatność Payu - przelew, czy poprawnie uzupełniłaś tytuł nic nie zmieniałaś bo to jest bardzo ważne przy poprawnym zaksięgowaniu do danego sprzedawcy 🙂
Trzeba było od razu tak napisać, otrzymałbyś odpowiedź już dwie godziny temu. W poniedziałek - wtorek sprzedający otrzyma wpłatę, a Ty zobaczysz status swojej płatności jako "zakończona" w zakładce Kupione.
Nadal mam niezaplacone zakupy.Jak mam szukać tego przelewu
@16121961 Idź do tej pani w banku, prawdopodobnie wzięła od Ciebie pieniądze i nie wykonała przelewu za zakupy. Złóż w banku reklamację.
Mam dosyć. To się ciągnie 10 dni.Bank systemie ma że poszło.Do Payu nie można się dodzwonić.45 minut to chyba przesada czekać na konsultanta.Jutro zgłaszam oszustwo.
Nic na razie nie zgłaszaj, zapytaj Allegro przez formularz, co z Twoją płatnością;