anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka wróciła do Sprzedającego - na pewno?

MikroLITY
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam.

Opis sytuacji: Klient po otrzymaniu produktu złożył reklamację (poprzez dyskusję). Zamówił ogniwa z płaskim plusem, a powinien z wystającym - i z tego powodu nie działa mu latarka. Napisałem mu, że się pomylił i żeby dokonał zwrotu, a reklamacja została odrzucona.

Klient odesłał produkt Inpostem, ale on do mnie nie dotarł - Inpost puścił go w drogę powrotną do Klienta (nawet nie próbował dostarczyć go pod mój adres zwrotów).

Teraz przesyłka gdzieś zawisła, a Wasz pracownik (??) napisał w dyskusji tak:

"Przesyłka wróciła do Sprzedającego. Możesz teraz poprosić Sprzedającego o wysłanie przesyłki ponownie lub o zwrot pieniędzy za zakup."

Przecież paczka do mnie nie wróciła, a nawet nie było próby jej dostarczenia.

https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=600000679601354015374299

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

MikroLITY
#14 Krzewiciel

Teraz pojawiło się info, że została dostarczona do nadawcy. Czy możecie skontaktować się z Klientem i ewentualnie wygenerować mu nową etykietę do zwrotu?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @MikroLITY. Już to wyjaśniamy, niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@MikroLITY, nasz doradca już zamieścił stosowny wpis w Dyskusji i poinformował klienta o nowym kodzie do nadania towaru 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MikroLITY wiesz kiedy tak się dzieje jak klient nie odkleił starej etykiety, a z drugiej strony jest nowa 🙂 

MikroLITY
#14 Krzewiciel

@kostas11 Domyślam się, bo już miałem takie przypadki z DPD 🙂

oznacz moderatorów