anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka została uszkodzona

agunia20
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. Pierwszy raz mam sytuację, że moja przesyłka została uszkodzona. Jest w statusie że przyjęta w oddziale i ta sama godzina że przesyłka została uszkodzona. Chciałabym zapytać co dzieje się w takiej sytuacji? Czy mam napisać do sprzedawcy i w ogóle jak wygląda procedura w takiej sytuacji? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@agunia20 podaj mi proszę numer tej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agunia20
#8 Zapaleniec

A003EYOR35

oznacz moderatorów

FHANSAR
#11 Animator

Oby tylko zawartość była cała, bo reklamacja zapewne będzie odrzucona w mig. My mieliśmy ostatnio 2 paczki uszkodzone, ale w jednej był tylko karton uszkodzony i wydali ją do doręczenia, a druga wróciła do Nas, bo klient chciał aby wysłać mu nową. Oczywiście reklamacja odrzucona w mgnieniu oka, bo "źle zapakowane". Ciekawe, że nagle tyle tematów z uszkodzeniami paczek. I ciekawe czy nagle każdy sprzedawca tak źle pakuje 🙂

https://www.facebook.com/reel/1244427947741572 - może dlatego są takie przyczyny tych uszkodzeń.. hmm.. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@agunia20 dziękuję. Tak, zgłoś się proszę do sprzedawcy, który jako jej nadawca, ma prawo do jej reklamacji. Ze sprzedawcą możesz też ustalić co dalej, czy oczekujesz ponownej wysyłki, czy zwrotu środków. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agunia20
#8 Zapaleniec

Dziękuję za szybką odpowiedź. Napisałam do sprzedawcy

oznacz moderatorów