anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

@@@ Przesyłka została zwrócona do nadawcy, Oco tu chodzi ??

Krzytsztof
#9 Pomysłodawca

Zamówiłem monitor, dotarł do mojego miasta, i został  wydany do doręczenia , zamiast trafić do Paczkomatu, to został z powrotem odesłany do  nadawcy. 

O co tu chodzi???, czyżby paczka uległa zniszczeniu??  

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:35386082
#17 Koryfeusz

Może się nie zmieściła do paczkomatu. 
jak podasz jej numer to będzie łatwiej odpowiedzieć na pytanie, bo szklana kula jest zajęta i Modelatorzy nie zgadną.

oznacz moderatorów

Krzytsztof
#9 Pomysłodawca

Przewoźnik i numer przesyłki

Allegro: A003D6PYU1
oznacz moderatorów

Krzytsztof
#9 Pomysłodawca

Około tydzień temu kupowałem taki sam monitor i wtedy mieścił się do paczkomatu. a teraz WTF?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Krzytsztof może sprzedawca źle oznaczył skrytkę, i nie nazywaj Zielonych automatów - Paczkomat bo te należą do InPosta 😄 

Nie wiem czy oni mają możliwość zmiany skrytki w przypadku błędnego ? napisz do przedawcy niech wyjaśni co się stało 🙂

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@kostas11 W Boxach można zmienić rozmiar skrytki na pewno przy nadaniu.Myślę, że kurierzy tym bardziej mają taką możliwość przy umieszczaniu przesyłki.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Krzytsztof sprawdziłam Twoją przesyłkę, jest oznaczona jako ponadgabarytowa i dlatego została zwrócona do nadawcy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Krzytsztof
#9 Pomysłodawca

Czy jest możliwość, aby skontaktować się z kurierem i zapytać czy mogę sobie ta przesyłkę odebrać osobiście ???

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Krzytsztof nie ma takiej możliwości. Przesyłka jest już w drodze do nadawcy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Krzytsztof
#9 Pomysłodawca

Szkoda : /.

Kiepsko, ze nikt z firmy kurierskiej zemną nie skontaktował się, i nie poinformował że jest problem z dostarczeniem do mnie przesyłki, z powodu gabarytu. Teraz muszę czekać na dalszą reakcję, sprzedającego, potem na resztę rzeczy, tak w sumie nie wiadomo ile.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

oznacz moderatorów