Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
wzięłam udział w promocji: Zgarnij nawet 9 Monet za wystawienie ocen produktowych w kategorii Moda.
w par.3 punkt 6:
W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety.
Nie widzę przycisku [Odbierz] - gdzie on się znajduje ??
Pozdrawiam
@Szodasi Cześć. 🙂 Przycisk pojawi się tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety
Kiedy się pojawi i będziesz mogła odebrać monety, otrzymasz powiadomienie mejlowe. Poproszę o chwilę cierpliwości 🙂
U mnie przycisk odbierz jest niewidoczny.
W środę (już kolejny raz w środę) wybrałem dostawę do Allegro One i z tego tytułu miałem otrzymać monety. Nigdzie jednak nie mam przycisku {odbierz}
@johnwilmot w ostatnią środę Twoje zamówienie było dostarczone do Paczkomatu InPost, natomiast ostatnie przyznane monety (ale nie odebrane niestety w terminie) są z 11 października.
Po przyznaniu Monety są dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków promocji. Aby je odebrać należy kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety.
Odebranie Monet Promocyjnych jest możliwe przez 5 dni.
Witam, mam podobny problem jak autor wątku, z tą różnicą, że zamówiłem z dostawą do one box. Nie jestem w stanie odebrać monety. Co nie tak
@Kevio92 Proszę, doprecyzuj, co masz na myśli? Widzisz monety w zakładce, ale przycisk "odbierz" jest nieaktywny? Najlepiej dodaj zrzut ekranu.
Kupiłem przedmioty w promocji w środę i miałem otrzymać możliwość odebrania monety po odbiorze paczki i nie jestem w stanie tego zrobić. W zakładce monety nie ma żadnej opcji z odbiorem tej monety. Dostawa była do waszego paczkomatu.
@Kevio92 Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków, czyli od zrobienia zakupów. Proszę o chwilę cierpliwości.
Nadal nie mam możliwości odebrania tych monet. Zdumiewające jest to. Wasze paczkomaty, wasz portal, wasz system i działa to z opóźnieniem a w zasadzie nie działa.
@Kevio92 Doliczyliśmy już monety na Twoim koncie ręcznie.
Dzień dobry, mam identyczny problem - przycisk "odbierz" nie pojawia się we wskazanej lokalizacji.
@Client:49825265 Podaj proszę numer zamówienia, za które miałyby być naliczone monety.
Przycisk odbierz monety się nie pojawia, wielokrotnie korzystałem z promocji wysyłkowych z monetami i nigdy żadnego przycisku nie miałem, w tym tygodniu również miałem taką sulutuacje niestety ale macie jakiś błąd i to po prostu nie działa.
@tiamatt możesz wskazać zamówienia i promocję w ramach której miałeś otrzymać monety?
A jeszcze dodatkowe pytanie czy po zakupie, zakup z promocją (monetami za określoną dostawę) jest nadal oznaczony ze takowa była, bo to kolejny temat, bo zdaje sie ze nie jest i tu problem bo by trzba pamiętać za kazdym razem co było a co nie z monetami, a w przypadku gdy ktoś kupuje duzo jest to raczej nie realne i to też jest według mnie błąd i to powinno być nadal z informacją ze monety były za dany zakup. Co do mojego zakupu to była promocja związana z dostawą do paczkomatu DHLa chyba ten zakup d14af250-7927-11ef-8474-c56f45d493db
Nie nie mam zaznaczonej zgody!
@tiamatt no to przykro mi, ale nie spełniłeś warunków tej promocji. Zaznacz ją proszę na przyszłość, dowiem się czy wyjątkowo możemy Ci przyznać monety.
ok warunków TEJ promocji, ale czy każda poprzednia np związana z allegro one box czy wcześniesze z paczkomatami inpost były również związane z ta zgodą bo jesli nie to i tak jest problem z odbieraniem monet i nigdy mi sie owy tajemniczy przycisk nie pojawił mimo wielokrotnego zakupu z przesyłką promocyjna z monetami nigdy go nie ma !!??
@tiamatt tak, jest to warunek większości promocji monetowych, więc pewnie dlatego przycisk Ci się nie pojawiał.