anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przywitalnia dla starych wyjadaczy i nowych wilczków, lista łobecności

atarog
#12 Orędownik#

Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.

oznacz moderatorów
552 ODPOWIEDZI 552

br.
#21 Demiurg#

@DR.

Czy  to  Ten   DR  od  linuxa?👍

Witam, pozdrawiam !!

oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

dobra, jak tu jest z drzewem? Bo bym chciała się go głównego podpiąć. Czyli muszę sama sobie odpowiedzieć? Ok.... A co u Was po wakacjach? Ludzie, jak powstał ten wątek nie było nawet wirusa - jak żyjecie? Lista obecności, odhaczać się. Proszę:-)

oznacz moderatorów

Client:79179573
#16 Inspirator#

"Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!"

@cloudcloud , @nat_not , @_HolaOla_ 

Chyba już czas przenieść ten wątek tam, gdzie jego miejsce.

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

I teraz nie wiem, czy ja Cię polubię, czy też niekoniecznie... Gdzie jest to miejsce?

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@atarog w zakładce PoGadane🙂 Ale nieliczni mają dostęp dostęp. O tym decyduje menedżer tej instytucji🙂 

PS. Jestem pod wrażeniem, potrafisz ocenić człowieka po jednym wpisie😁

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@konto zamknięte   No właśnie,  niedawno  śnieżek  apelował o  zgłaszanie  osób godnych do PoGadane

@msniezek   zgłaszam    @atarog  jako  kandydatkę do PoGadane😁

Myślę  że obecny temat  jest  wystarczającą  rekomendacją😁

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Chyba niepotrzebnie  pisałem  do  menadżera  bo  do PoG  wystarczy mieć poziom 10,  więc  jeśli   @atarog   chcesz to  kliknij  tutaj  i  działaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pogadane/bd-p/PoGadane

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@br.  ja jestem wyjątkowa, dlatego na PG byłam dodana z rangą 10 😂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@konto zamknięte   To przecież  wiem że  wyjątkowa 👍😀

oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

A czy mogę się dowiedzieć, co Wy do mnie mówicie? Bo niezbyt rozumiem i nie wiem, czy mnie czasem nie obrażacie:-)
To oczywiście żart, ale co to PoG?

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@br. ranga 10 nie wystarcza, do PoG dodajemy ręcznie. Zrobione 🙂

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

Jezusiczku.... Jak Was kurde nie lubię. Przyjdą, pogrypsują. Pójdą.
I co? Mam iść za Wami, po sznurku, tak?

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@atarog nie, nie obrażamy cię 🙂 wprost przeciwnie. PoG to PoGadane (zakładka na górze strony), strefa odcięta od reszty świata, nieliczne grono z dostępem do tego miejsca to przeważnie wywrotowcy i userzy z Cafe🙂 Skoro nas nie lubisz, to bardzo dobrze, bo moderacja liczy na to, że na PoG powybijamy się wzajemnie 😁 

oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

@konto zamknięte nie uda się tak z miejsca wejść w schemat lubię/nie lubię:-)
Po pierwsze - przyszli i zaczęli tajnym skrótowcem nawijać:-)
Po drugie... kiedyś allegrowe życie było prostsze. A teraz ja się serio zastanawiam, czy ja Was znam i kto kryje się pod poszczególnymi nickami:-D
Rozpoznaję Maćka Śnieżka, nie wiem, czy będzie szczęśliwy z tego powodu:-)
I Wampierza:-)
Ale w temacie - moderacja wszelka mi nie groźna, ja zawsze balansuję na granicy i prawa i dobrego smaku. Wzajemnie wybijać się nie będziemy, bo mam dużo planów i nie po drodze mi. A teraz - znam Cię z dawnego alle-życia, czy nie?
A, byłam na PoG - to jakąś rzeźnia!

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@atarog nie znasz mnie z dawnego życia, PoG to rzeźnia, masz rację, chociaż miało to być coś na kształt waszej mydelniczki, ale nie wyszło. Jak już ktoś tam zagląda, to wiadomo, że będą żale i pretensje, no i oczywiście awantury. Jedynie Wampierz niesie dobre słowo i chwała mu za to😁 To, że Ty nie zamierzasz nikogo wybijać, nie znaczy, że Ciebie nikt nie będzie chciał usunąć🙂 Miałaś kilka wpisów wyżej przykład gorliwego porządkowego.

oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

O! Miałam? Czy jest sens lecieć przez wszystkie strony założonego radośnie wątku?
To, że Cię nie znam - nie znaczy, że nie poznam. A to, że nikogo nie zamierzam wybijać, nie czyni ze mnie łagodnej ofiary:-)
Mnie się nie da zaorać-)
Po prostu nie. I tyle:-)
Ale ciekawie będzie, jak będą próbować:-) To jest zawsze takie... ożywcze. W pewnym wieku ceni się każdą formę rozrywki:-)

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@atarog  Beatka, mnie nie znasz???? Bój się Boga!!!

Ula

Ula
oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

Nie kochana, @WREDZIA-W1 jak mogłaś pomyśleć, że ja o Tobie?
Miałam na myśli @br. , @konto zamknięte  a nawet @Client:79179573 🙂

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@atarog  No, masz szczęście 🙂 Fajnie, że tu wlazłaś 🙂

Ula

Ula
oznacz moderatorów

atarog
#12 Orędownik#

hmm... jak mawiał Heniek grający Wieśka - ja ten wątek założyłam.  Chyba z pół roku temu:-) I tak czasem zbłądzę znów. Bo mi mail przyjdzie, że ktoś, że coś... i sama rozumiesz - babska ciekawość pcha:-)

oznacz moderatorów