Kupiłem grę 25 sty 2026 i chciałem się ponownie zalogować a w wiadomości miałem szybkie loginy i nie mogę to znaleźć @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:112083622 czy możesz doprecyzować, jak mogę Ci pomóc?
Kupiłem grę koło lutego a dzisiaj się chciałem zalogować i okazało się że chat z sprzedawca już go nie ma
@Client:112083622 wiadomości w centrum wiadomości są dostępne przez 6 miesięcy. Po tym czasie są archiwizowane. W tej sytuacji zachęcam Cię do kontaktu ze sprzedawcą i przesłanie prośbu o ponowne podnie danych do logowania.
Sprzedawca nie może mi dać ponieważ chat został usunięty przez Allegro
@Client:112083622 przykro mi, ale technicznie nie mamy możliwości przywrócenia tego czatu.
A jest jakaś metoda?
@Client:112083622 obawiam się, że nie, natomiast każda wiadomość wysyłana na czacie Lokalnie albo w Centrum wiadomości jest wysyłana do uczestników rozmowy również e-mailowo. Sprawdź więc swoją skrzynkę odbiorczą. Jeśli ani Ty, ani sprzedający nie ma tych loginów zapisanych nie uda się ich odzyskać.
Poszukaj danych zakupu na mejlu, tam znajdziesz jakieś jego dane a potem na allegro 😉