anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyznano 20 zamiast 200 monet w akcji "200 Monet za pierwsze zakupy na Allegro Biznes"

MAMY ROZWIĄZANIE!
DigitalCraft
#1 Nowicjusz#

Założyłem konto Biznes, dokonałem zakupu za kwotę >400zł opłaciłem na fakturę a dzisiaj wchodzę i mogę odebrać.. 20monet

Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!

Stan ze strony allegro na dzis:

Promocja trwa od 24.06.2021 do 16.07.2021 lub do wyczerpania puli 200 000 Monet.

Pozostało 75 800 Monet.

oznacz moderatorów
206 ODPOWIEDZI 206
A-tom-mih
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem. Też dostałem 20 monet 😕

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@A-tom-mih, zerknij, proszę, na wiadomość powyżej. 🙂 Monety zostają naliczone do 3 dni roboczych od ich przyznania.  

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

Niestety mam ten sam problem, Czy pomimo odbioru 20, a dokladnie 18 monet z promocji, reszta zostanie uzupelniona w ciagu 3 dni? Dlaczego te monety sa dodawane "na raty"?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Bumapol_Case monety już są na Twoim koncie 🙂 
Dlatego są dodawane "na raty", ponieważ dla nowych kont na Allegro (mających mniej niż rok) jest ograniczenie - 20 monet na miesiąc i 50 na rok. Ta promocja jest wyłączona z tego ograniczenia, ale system najpierw przyznaje monety z limitem, a później dodatkowo brakujące monety w ramach promocji, z której skorzystałeś.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
IPL-JM
#2 Obserwator#

Dzień dobry, konto IPL-JM, ta sama sytuacja. Zgodnie z regulaminem ad. promocja 200 monet dla nowych firm, jest założone konto firmowe na Allegro, dokonano zakupu za ponad 400, a na moje konto trafiło 20 zamiast 200 monet. Proszę o pilną interwencję na moim koncie i przyznanie brakujących monet.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@IPL-JM brakujące monety właśnie zostały Ci przyznane 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
HanCon
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Witam,

Proszę o interwencję w mojej sprawie:

• Otrzymałeś 14 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes 19.08 - 05.09.2021 trafiły na Twoje konto!
    Monety stracą ważność: 29.08.2022.

Dziękuję i Pozdrawiam

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HanCon wysłałam prośbę o przyznanie brakujących Ci monet, więc jutro powinny już trafić na Twoje konto. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
DorotaMircevska
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Dzień dobry.
Otrzymałam 19 monet zamiast 200 w promocji Allegro Biznes. Proszę o sprawdzenie tego.

oznacz moderatorów
biurovacco
#7 Wielbiciel#

u mnie to samo otrzymałem tylko 20monet zamiast 200

oznacz moderatorów
mcszkolenia
#7 Wielbiciel#

Założyłem konto na firmę, zrobiłem zakup, odebrałem 200 monet, a na konto wpłynęło aż 15 ::( dlaczego??

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Powinny ci wpływać systematycznie ,gdzieś czytałem że nie dają całości od razu.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
gracjanbabula
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem, zamiast 200 otrzymalem 20 monet

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DorotaMircevska @biurovacco @gracjanbabula Monety powinny się pojawić na Waszych kontach w ciągu 3 dni od zakupu. Jeśli po upływie tego czasu ich nie otrzymacie, dajcie znać.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Zabezpieczamy
#7 Wielbiciel#

@nat_not 
Witam, otrzymałem 200 monet w ramach akcji po czym następnego dnia zniknęły z konta, czy mogę prosić o konkretne wyjaśnienie sprawy? 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Zabezpieczamy Nie widzę na Twoim koncie operacji, o której piszesz. 16 sierpnia naliczyliśmy 25 monet za zakupy w ramach Allegro Biznes. Konsultuję dlaczego nie otrzymałeś 200 monet. Kiedy będę wiedzieć coś więcej, odezwę się tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
EWPROJEKT
#7 Wielbiciel#

Niestety, mam podobny problem. Informacja "gratulujemy otrzymałeś 200 monet", tymczasem jest ich tylko 15 .... Można prosić o interwencję?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@EWPROJEKT @kszawlowski @IFIRSZTI @1000basia Monety są naliczane w ciągu 3 dni od zakupu. Jeśli ten czas jeszcze nie minął, proszę Was o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
IFIRSZTI
#7 Wielbiciel#

Czy i ja moge prosić o pomoc? Zakup na ponad 400PLN, do wszystkiego wystawione faktury.
Niestety monety nie pojawiły się w ogóle w związku z tą promocją. Przesłałem mailem potwierdzenie wpisu CEIDG, bo na stronie na której mi podano że będę mógł dołączyć dokumenty, nie ma możliwosci dołączenia załączników do danych firmy.

oznacz moderatorów