anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Punkt DPD Pickup

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dlaczego do ..... nie mogę zamówić paczki do tego punktu?

PL31018 - KOŹMINEK, ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 1 (DPD PICKUP - SKLEP ROLNO-PRZEMYSŁOW)

ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 1

Zepsuliście one boxa zmieniając dostawcę z DPD na DHL, chciałam się przenieść na Pickupa jako najbezpieczniejsze po paczkomacie (do którego mam daleko). I co??? Znowu niespodzianka. Punkt działa, paczki z Temu tam odbierałam... Wczoraj zwrot nadawałam.  A Allegro jak zwykle robi pod górkę...  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_1.pngScreenshot_2.png

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki Punkty odbioru lub automaty mogą być czasowo niedostępne do wyboru np. gdy są przepełnione lub występuje awaria. Jeśli przy kolejnych zamówieniach taka sytuacja się powtórzy, prosimy o ponowne zgłoszenie. 

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mało możliwe. Sklep czynny do 17, w soboty do 12. Mają całe pomieszczenie na paczki. I non stop 4-5ciu pracowników na pokładzie. Awaria raczej w grę nie wchodzi.