Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
„dostarczono” dziś przesyłkę do automatu paczkowego ORLEN - 596453, natomiast po otwarciu skrytka była pusta. Zgłosiłam sytuację niezwłocznie na infolinię.
Przesyłka numer:
AD01B7LJ53
Bardzo proszę o wsparcie w temacie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@natchw jeśli zgłosiłaś ten fakt niezwłocznie, to nie potrzebujesz żadnego wsparcia, no chyba, że Orlen się wypnie
pani na infolinii powiedziała, żebym zgłosiła to do allegro, bo oni nie będą monitorować postępów i informować o dalszych działaniach..
@natchw no to dzwoń na 616 306 886, do 22:00 mają czynne😉
@KOGIEL_T pewnie spławią bo to paczka Allegro Delivery 😞
@kostas11 no ale jak Orlen kazał kontaktować się z Allegro, to trzeba do nich dzwonić
@natchw a czy orlen ma na ekranie opcję mam uwagi do paczki - reklamacja ?
tu możesz złożyć reklamacje allegro https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje
Napisz też informację sprzedawcy co by zgłosił to allegro 🙂
@kostas11 nie mam pojęcia czy jest taka opcja, bo otwierałam zdalnie przez telefon i tam było do wyboru czy wszystko okej z przesyłką, zaznaczyłam, że nie i połączyłam się z konsultantem.
Do sprzedawcy już napisałam, a co do formularza reklamacyjnego nie przechodzi z numerem przesyłki z paczki orlen 😕
Cześć @natchw, z tego co widzę, skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym 56055947.