anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pusta skrytka - orlen paczka

natchw
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

„dostarczono” dziś przesyłkę do automatu paczkowego ORLEN - 596453, natomiast po otwarciu skrytka była pusta. Zgłosiłam sytuację niezwłocznie na infolinię.

Przesyłka numer: 

AD01B7LJ53

Bardzo proszę o wsparcie w temacie.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@natchw  jeśli zgłosiłaś ten fakt niezwłocznie, to nie potrzebujesz żadnego wsparcia, no chyba, że Orlen się wypnie

oznacz moderatorów

natchw
#9 Pomysłodawca

pani na infolinii powiedziała, żebym zgłosiła to do allegro, bo oni nie będą monitorować postępów i informować o dalszych działaniach..

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@natchw  no to dzwoń na 616 306 886, do 22:00 mają czynne😉

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T pewnie spławią bo to paczka Allegro Delivery 😞

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11  no ale jak Orlen kazał kontaktować się z Allegro, to trzeba do nich dzwonić

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@natchw a czy orlen ma na ekranie opcję mam uwagi do paczki - reklamacja ?

tu możesz złożyć reklamacje allegro https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje

Napisz też informację sprzedawcy co by zgłosił to allegro 🙂

natchw
#9 Pomysłodawca

@kostas11 nie mam pojęcia czy jest taka opcja, bo otwierałam zdalnie przez telefon i tam było do wyboru czy wszystko okej z przesyłką, zaznaczyłam, że nie i połączyłam się z konsultantem.

Do sprzedawcy już napisałam, a co do formularza reklamacyjnego nie przechodzi z numerem przesyłki z paczki orlen 😕

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @natchw, z tego co widzę, skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym 56055947.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów