Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem panele PV 29 listopada 2024. Przesyłka nie dotarła, chociaż jest informacja (nieprawdziwa na 100%), że odebrana (uwaga! odebrana dnia 21listopada czyli osiem dni przed pomysłem zakupu). Po rozwinięciu szczegółów widać że odebrano ja w Sydney tego dnia tj 21listopada.
Sprzedający na pytania odpowiada, prosi o cierpliwość ale: sklep sprzedającego pusty, sprzedający nic nie wystawia.
Allina za każdym razem sugeruje abym nie pytał, bo przecież odebrałem przesyłkę.
Czy mam się martwić? Wiem , że przesyłka pewnie z Chin ale dlaczego nie chcą podać jakiejś przybliżonej daty i dlaczego to zamieszanie z odebraną przesyłką?
Pozdrawiam
Jacek
Allina niestety słabiutka. Otworzę spór po żądaniu podania konkretnej daty dostawy - jeśli jej nie otrzymam.
Dzięki mam nadzieję że nie jest to typowe na Allegro. Kupuję tu bardzo dużo pierwszy raz taka sytuacja...
@wujot1 z danych w naszym systemie wynika, że paczka jest odebrana, a przewidywany czas dostawy minął już dawno, więc spróbuj rozpocząć dyskusję, a jeśli się nie uda, pokaż mi proszę na którym dokładnie kroku.
Na tym co zawsze przy zakupach od chińskich sprzedawców.
@wujot1 legendy mówią, że trzeba zamknąć X aby móc otworzyć dyskusje.
Ale już pisałem, że w systemie odebrana jest zanim postanowiłem ją kupić czyli osiem dni przed zakupem. Kupiłem 29 listopada. System podaje że odebrana 21 listopada.
żle podany numer przesyłki przez sprzedajacego i widzisz losy nie swojej paczki
@_HolaOla_ Z tego co pisze kupujący, data rzekomego odbioru przesyłki jest o ponad tydzień wcześniejsza niż data złożenia zamówienia. Czy wasz system jest naprawdę nie ogarnia tak podstawowych spraw?
@wujot1 Sztuczna inteligencja się nie połapała, że przesyłka została odebrana 8 dni przed zakupem?
Logiczne, że sprzedawca podał zły numer. Kwestia tylko, czy się zwyczajnie pomylił, czy coś kręci. Pytać sprzedawcę, a nie Allegro, ewentualnie otworzyć spór.