Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy wiadomo już może, kiedy można się spodziewać wyników testu z DevSkillera w ramach rekrutacji na staż e-xperience 2025?
Dzięki z góry dziękuję za informacje.
@Client:57446601 Zgodnie z harmonogramem dostępnym tutaj obecnie trwają już rozmowy z rekruterem. Na te rozmowy zostały zaproszone osoby, które poradziły sobie z testami najlepiej.
Dziękuję za odpowiedź,
Wiem, że obecnie trwają już rozmowy, dlatego chciałem tylko zapytać czy osoby, które się nie dostały, również dostaną informację zwrotną w późniejszym terminie?
@Client:57446601 tak, po każdym etapie rekrutacji otrzymasz informację zwrotną. 😊
Dziękuję za odpowiedź. Wiem, że feedback pojawia się po każdym etapie rekrutacji, jednak widzę że jesteśmy już w połowie trzeciego etapu rekrutacji na staż Java/Kotlin , a ja nadal nie otrzymałem informacji zwrotnej po teście DevSkiller, który wykonałem zgodnie z terminem.
W związku z tym chciałbym uprzejmie zapytać, czy byłaby możliwość kontaktu z osobą z zespołu rekrutacyjnego lub uzyskania informacji o statusie mojej aplikacji?
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam serdecznie,
Mateusz
Witam,
Wiem że feedback pojawia się po każdym etapie rekrutacji, jednak zauważyłem że jesteśmy już w połowie trzeciego etapu rekrutacji na staż Java/Kotlin, a ja nadal nie otrzymałem informacji zwrotnej po teście DevSkiller, który wykonałem zgodnie z terminem odrazu jak go otrzymałem.
Czy byłaby możliwość uzyskania kontaktu do osoby z zespołu rekrutacyjnego lub krótkiej informacji o statusie mojej aplikacji?
Z góry dziękuje za pomoc!
Pozdrawiam,
Mateusz
Cześć @Client:57446601, czy do tej pory kontaktowałeś się z kimś z naszego zespołu podczas rekrutacji?
Podpinam się pod pytanie, jestem w identycznej sytuacji. Nie kontaktowałem się dotychczas z nikim z zespołu podczas rekrutacji.
@Client:134280096 Konsultuję tę kwestię. Wrócę z informacją.
Pani Wiktorio, czy mógłaby Pani też sprawdzić o moją sprawę, bo mam taki samy problem jak Mateusz.
Pozdrawiam,
Anton [edycja]
@Client:57446601 @Client:134280096 @Client:103738635 proszę was o cierpliwość, do wszystkich wrócimy z informacją, jednak z uwagi na ilość zgłoszeń proces ten jest wydłużony. Dajcie nam jeszcze chwilę 😉
Dzień dobry,
jestem w trakcie przebranżawiania i w marcu zapisałem się do programu e-Xperience, wysłałem CV (otrzymałem wiadomość potwierdzającą), jednak do dzisiaj nie otrzymałem testu. Z innych pojawiających się wiadomości widzę że przeprowadzane są rozmowy z wybranymi kandydatami. Czy to oznacza, że moja kandydatura została odrzucona już przed testem, tylko nie dostałem wiadomości?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mariusz
@Client:38073867 Twoja kandydatura została przyjęta, jesteś najlepszym kandydatem, tylko zapomnieli Ci o tym napisać😉, a tak na poważnie, to musisz czekać na odpowiedz, bo zgłoszeń jest naprawdę duuużo
@Client:38073867 nasz zespół rekrutacji przesyłał maile, czy zakwalifikowałeś się do kolejnego etapu, jakim są testy, do których link powinieneś otrzymać 16 kwietnia.
@RaBarbar_ka właśnie problem w tym, że nie otrzymałem testów, stąd moje pytanie czy odpadłem już przed etapem testów (uprzedzę pytanie: folder spam sprawdzam regularnie).
@Client:38073867 jeżeli ktoś został zakwalifikowany do testów, to otrzymał od nas taką wiadomość, a następnie test.
przykre jest to, że tak duża organizacja nie jest w stanie wysłać wiadomości zwrotnej, że ktoś nie dostał się do kolejnego etapu tak, jak to się dzieje na zachodzie. Szkoda, że nadal gonimy zachód, a nie odwrotnie...
W każdym razie dziękuję Basiu za jakąś informację.
@Client:38073867 przepraszamy za tę sytuację. Chciałabym Cię zapewnić, że nie jest to nasz standard. Zarówno osoby, które zakwalifikowały się do testów jak i te, których do nich nie zapraszaliśmy otrzymały stosowną informację. Skonsultowałam Twój przypadek i faktycznie w wyniku błędu nie wróciliśmy do Ciebie z wiadomością, za co jeszcze raz przepraszamy.