@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Proszę o zdjęcie ograniczenia, muszę pilnie zrobić zakupy
Blokada zeszła, zakup udany 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chwilowo nie dokończysz zakupu.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Mogę prosić o odblokowanie możliwości zakupu? Robię zakupy na Allegro od lat i pierwszy raz dostaje taki komunikat.
@Client:70604121 W sprawie tej blokady musisz napisać do nas przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.
Dzień dobry, pojawił mi się ten sam problem co w temacie. Proszę o zdjęcie blokady.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:111055189 dzień dobry! Czy problem wciąż występuje?
Nie, teraz jest w porządku. Dziękuję bardzo
Dzień dobry, pojawił mi się ten sam problem. Znów to już złamałem. Proszę o zdjęcie blokady. Dziękuję bardzo i życzę miłego dnia.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:111055189 Problem nie powinien już występować 🙂
Dzień dobry. Już ponownie. Proszę o zdjęcie blokady. Dziękuję bardzo
@Client:111055189 możesz już kupować bez przeszkód 🙂
Dzień dobry
proszę o zdjęcie blokady
@Pomfile blokada usunięta, więc życzę udanych zakupów 🙂
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz z
prosze o rozwiazanie problemu
@agabanburska23 problem nie powinien już występować, gdyby było inaczej, poproszę o informację.
Witam, również mam ten sam błąd To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz. Prosiłbym o pomoc i zdjęcie blokady. Pozdrawiam Serdecznie!
@Client:116123924 problem nie powinien już występować, daj proszę znać, gdyby było inaczej.
Dzien dobry, mam problem, ze przy zakupie wyskakuje komunikat "Chwilowo nie dokonczysz zakupow". O co moze chodzic? Przeprowadzilam sie do UK? Czy to jest problemem?
Nie, taki komunikat czasem się pojawia i moderacja może ci to odblokować. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_