Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ale co to ma niby zmienić, skoro niby witryna allego została oznaczona jako "czysta" a moja baza danych jest z przed 10 minut. W czym mają pomóc te screeny się pytam? Bujać to ja ale nie mnie
@tomaswoj7 gdybyś przeczytał załączony przeze mnie zrzut, wiedziałbyś. Pracownik Avast napisał tam, że jeżeli aktualizacja nie pomoże, proszą o przesłanie takich właśnie zrzutów w celu dalszego sprawdzenia. Mi te zrzuty nie są do niczego potrzebne, prześlemy je dalej.
Przeczytałem wasz załącznik i za pierwszym razem zrozumiałem, nie potrafię jedynie pojąć przesyłania screenów, czy jeżeli milion użytkowników allegro będzie miało dalej ten problem to rozumiem, że Avast rozpatrzy milion screenów? Czy czegoś tu nie kumam, szefie oczaruj mnie swą wiedzą
@tomaswoj7 nie, miliona nie potrzebujemy. Wystarczą nam dwa (z najnowszym numerem wersji bazy wirusów i z komunikatu), zrobione teraz, a przynajmniej po godzinie 20:00. Na razie takich nie dostaliśmy.
świeższa o tej godzinie nie będzie. Screenów z komunikatem jest tu już kilka także do roboty.
Witam Mam problem z wiadomościami na Allegro jak wchodzę w wiadomości wyskakuje jakiś wirus i nie mogę nic odczytać
@Client:115844631 Hej, odpisałam Ci już w innym założonym przez Ciebie wątku. Proszę podaj tam informacje, które wskazałam. 🙂
Witam, niw eidzę żadnych wiadomości, za każdym razem jak chce odczytać wiadomość wyskakuje mi okienko z informacją że zagrożenie zostało zaktualizowane, mam płatna wersję programu antywirusowego Norton360
@Seba_stian_c prosimy o zrzut ekranu z tym okienkiem, o którym piszesz. Bez tego nie jesteśmy w stanie zweryfikować sprawy.
avast blokuję stronę allegro nie można nic kupić nie można uregulować płatności.wyświetla się komunikat o zgrożeniu wirusem trojan
@pol7719 to błędny komunikat Avast. Zaktualizuj bazę wirusów, powinno pomóc.
U mnie wydaje się, że pomogło, dziękuję.
kiedy allegro to naprawi - mam już kolejne zgłoszenie od kupującego
@meduza przekazuj klientom, żeby zaktualizowali bazę wirusów w swoim programie antywirusowym. To powinno pomóc. Można ewentualnie dodać Allegro do wyjątków w programie.
przecież aktualizacja bazy nic nie daje?😓
jak mam przekazać kupującym - prorok jestem i cudotwórca żebym wiedziała kto będzie u mnie kupował ?
zadzwoniło 2 stałych kupujących ze nie mogą kupić bo na mojej stronie jest wirus
sprzedaż padła - kto kupi jak widzi taki komunikat
Nie jestem sprzedawcą więc nie wiem, ale spróbuj przez APLIKACJE allegro.
Nie mam pewności jednak czy jako sprzedawca można odpowiadać klientom na telefonie.
Allegro chce abyś załatwił problem za nich. Minęło ponad 24 godzin od powstania problemu. I ani na stronie głównej Allegro ani w wiadomości email nie powiadomili swoich klientów o awarii/problemie. Dla nich to 2 kliknięcia myszką i wszyscy użytkownicy Allegro wiedzą, że jest problem. No ale Allegro myśli nie zrobimy tego bo o awarii dowie się parę milionów osób. Lepiej jak sami użytkownicy wyślą mejle do swoich klientów to może o awarii dowie się tylko kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Tym sposobem Allegro chce zamieść pod dywan problem. Mówiąc "ćsiii, nic się nie stało". Tylko szambo chyba się już wylało. Bo ludzie widząc trojana na stronie Allegro namawiani są przez support do ominięcia skanowania strony Allegro. Teraz pytanie uwierzyć specjalistycznej globalnej firmie zajmującej sie zwalczaniem wirusów czy lokalnemu sklepowi internetowemu?
przecież aktualizacja bazy klientów nic nie daje mam bazę z 20:03 i dalej ten sam trojan