Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo,
Piszę do Państwa w sprawie zamówienia numer (12772225139) dotyczącego obuwia zakupionego u sprzedającego mega-wyprzedaze1. Chciałbym zgłosić problem związany z jakością otrzymanego towaru.
Po niespełna dwóch miesiącach sporadycznego użytkowania zauważyłem, że buty wykazują oznaki kiepskiej jakości. Skontaktowałem się ze sprzedającym, zgłaszając uwagi dotyczące problemów z obuwiem. Otrzymałem odpowiedź, aby kontynuować użytkowanie butów i czekać, aż staną się bardziej uszkodzone.
Po roku od zakupu, w którym buty były noszone tylko kilka razy, obuwie po prostu popękało. W mojej opinii towar nie jest zgodny z opisem i najprawdopodobniej nie jest oryginalny, co stanowi naruszenie regulaminu Allegro.
Rozpocząłem dyskuje, gdzie zarzadalem od sprzedającego zwrotu gotowki, badz wymiany na nowe. Reklamacja z automatu została odrzucona. Chce przekazać to dalej, ale przypadkowo zamknąłem dyskusje i ma status "rozwiązana", a przy próbie otworzenia nowej mam info, że dyskusja zamknięta u właściwie nic z tym zrobic nie mogę. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Otworzyć powtórnie dyskusję.
Niestety nie mam nigdzie tej możliwość. Może muszę odczekać jakiś czas?
Nie, jak nie ma to jak wejdzie moderacja może Ci pomoc.