@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dlaczego wasz dział reklamacji notorycznie łamie regulamin jest już 15 dni po terminie.
Dlaczego przełożony na to pozwala, dlaczego nic nie zrobi żeby takie sytuacje nie miały miejsca, dlaczego wasz przełożony ma to gdzieś ,on od tego tam jest żeby nie dopuszczać do takich sytuacji, taki przełożony jak........
W zeszłym roku lub 2 lata temu był taki wątek na Gadane niestety nic się nie zmieniło nadal jest łamany regulamin .
Czy prezes lub zarząd wie że przełożony na to pozwala .
To była obsługowa więc jest 14 dni na to
@Agent555 żebym mogła zweryfikować tą sytuację, to podaj proszę numer zgłoszenia, którego to dotyczy.
@Sa_nova była złożona 23 maja na doradcę z allegro one
61541693
Czy udzielisz odpowiedzi na pytania wyżej zadane.
Dlaczego??????
My musimy przestrzegać regulaminu gdy go złamiemy mamy blokady konta, a taki dział jak dział reklamacji łamie regulamin, to nie była 1 taka sytuacja.
Jeden z doradców mi napisał że z pewnością o tym wie przełożony że dział reklamacji łamie regulamin, więc dlaczego przełożony na to pozwala ma to gdzieś, regulamin jest dla wszystkich żeby go przestrzegać
@Agent555 dziękuję za podany numer zgłoszenia. Co do Twoich pytań - na gadane nie obsługujemy reklamacji i nasz przełożony za nie, nie odpowiada. Nie mam więc jak odnieść się do poruszonych kwestii.
Regulamin obowiązuje obie strony i decyzja reklamacyjna powinna zostać wydana w terminie. Zgłosiłam tą sprawę dalej do weryfikacji przez zespół, który odpowiada za obsługę reklamacji i dalsze informacje otrzymasz mailowo. Także, jeśli pojawią się dodatkowe pytania w tej kwestii - to proszę skieruj je bezpośrednio w wiadomości mailowej, w Twoim zgłoszeniu reklamacyjnym.