Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z najnowszymi zmianami w zakresie wyszukiwania produktów wielu użytkowników marnuje swój czas nie mogąc szybko wyszukać potrzebnego produktu, nierzadko wręcz odchodzą z kwitkiem. Często wyszukiwane zajmuje dużo czasu, zwłaszcza w kategoriach, gdzie jest duża różnorodność produktów. Jest to oczywista strata dla kupującego, który po prostu marnuje swój cenny czas, ale także dla sprzedawców i samego Allegro, gdyż klient może w końcu zrezygnować z zakupy. W związku z tym proponuję małą rekompensatę - 5 monet za jeśli nie uda się znaleźć szukanego produktu w ciągu 10 minut, plus 1 moneta za każde kolejne pięć minut. Wiem, że to nieduże, wręcz śmieszne kwoty, ale może chociaż trochę zmniejszą irytację po przejściu na nową wyszukiwarkę (czy raczej: zagubiarkę) produktów. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

@7tekbar4 Allegro zostałoby bankrutem w max 7 dni.
Jak dalej będą wprowadzać takie innowacyjne innowacje to różnie może być😅
@7tekbar4 Zepsuli dużo więcej niż samo wyszukiwanie, bo niektóre flity jak "najtańsze" u mnie już nie działają. Idą na wojnę z Inpost, więc zaczęli "testy" - takie same jak z widokiem w kwietniu, gdzie z Kupujących robili **piiip**ów, że to testy, a później oznajmili że to na stałe.
Lista jest długa. Różnie może się skończyć. Dla wielu sprzedawców będzie to koniec działalności, dla kupujących przymusowe wypchnięcie "gdzie indziej", a los Allegro... no cóż, skoro prezesem firmy jest specjalista od zatapiania biznesów, to może być różnie. Tesco z Polski uciekło, a Allegro to nie wiem gdzie chce uciekać, może na Węgry, mają podobną politykę.
@7tekbar4 😄 😄 😄
a wiesz że nikt Cię nie zmusza do szukania tu, skoro jest to dla Ciebie takie problematyczne 😄
Słuszna uwaga, ostatnio już zrezygnowałem z zakupu przez allegro, bo stwierdziłem, że marnuję za dużo czasu. Z drugiej strony szkoda rezygnować całkowicie, bo to jednak (jeszcze) największa platforma na naszym rynku. Ech, a może wystarczyłoby po prostu przywrócić starą, nie upośledzoną wyszukiwarkę?
@7tekbar4 Nie przywrócą starej przeglądarki, bo obecnie wciskają Kupującym droższy towar sprytnie chowając najtańszy. Im droższy produkt sprzedadzą, to większa prowizja, a i słupek "obrót na Allegro" wzrośnie (patrz raporty finansowe allegro, od czego zaczynają).
'im droższy towar sprzedadzą tym większa prowizja' - otóż nie! Zysk to prowizja x obrót, a w tym przypadku ... Obrót spada, bo klienci znajdą tańszy towar gdzie indziej : ol_iks, strony sprzedawców, AM(er)żonę itd. Raczej im droższy towar tym ... Portal mniej atrakcyjny, tym mniej klientów i tym bardziej ... Leci cena akcji.
@7tekbar4 To będzie zdjecia stopera wysyłał czy z jakiej bajki to wziąłeś?
Ty tak na serio?😅 Nie traktuj życia tak poważnie.
P.S. technicznie nie byłby to problem, da się pewnie wyciągnąć czas wysłania zapytania do bazy masz czas zakupu towaru, wystarczy obliczyć różnicę.
@7tekbar4 napisał(a):P.S. technicznie nie byłby to problem, da się pewnie wyciągnąć czas wysłania zapytania do bazy masz czas zakupu towaru, wystarczy obliczyć różnicę.
Ty tak serio ?
Znając obrotnych kupujących "smart i zwory" "zakupy dla monet" itp. to chyba musiał by nad kupującym stać dedykowany policjant i pilnujący czy w tym czasie szukasz oferty a nie jesz kolację czy się kąpiesz co by nabić se czas 😄
@kostas11 Nie potrzebny jest żaden policjant, bo w momencie kiedy kupiłeś telefon, zostałeś skazany na inwigilację, jeśli będziesz się kąpał, lub robił kolację, to telefon będzie w "bezruchu" i ten czas nie będzie liczony, właściciel strony może sprawdzić, pod jakim kątem trzymasz telefon, czy "smyrasz" palcem po ekranie, czy telefon jest w ruchu itd...
@KOGIEL_T Pegasusa mają, czy mieli?
@milka1234567890 Pegasus działa bez Twojej wiedzy, natomiast instalując aplikację wyrażasz na to zgodę, choć pewnie nikt tego nie czyta, tylko każdy klika "Zgadzam się"😉
Nie, ja nie na serio, post żartobliwy, żeby zwrócić uwagę na **piiip**yczne rozwiązania (choć to raczej sztuka dla sztuki, bo allegro i tak ma to w głębokim poważaniu).
W żadnym razie nie sądzę, żeby ktoś się skusił na rozdawanie monet za darmo 😉