Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Żeby jeden użytkownik mógł wystawić prawie 250.000 powtarzających się aukcji praktycznie uniemożliwiając znalezienie czegoś w dziale....
Urządzenia sieciowe - Allegro
Nie rozumiem dlaczego takie coś jest dopuszczane na Allegro.
@Client:41173320 jak wejdziesz sobie w aukcje pana gaduły, to po prawej masz taki magiczny link i tam możesz sobie porównać z innymi 😉
Fajne tylko to działa dopiero po wejściu w konkretną aukcję.
Jak chcę przeglądać kolejne strony z linkami do ofert z danej kategorii to się odechciewa...
@Client:41173320 Allegro niby dopuszcza do 5 tych samych ofert od jednego użytkownika, dlatego jest to zastanawiające.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zgłosiłem to, ale to powinien chyba jakiś automat blokować jeśli ktoś wystawia tysiące aukcji identycznych co do tytułu czy opisu.
@Client:41173320 dziękuję za sygnał, zgłoszę ten przypadek do weryfikacji. Ogólnie ograniczenie w duplikowaniu ofert, dotyczy jedynie tych ze stanem "nowy". U tego sprzedającego, produkty mają stan "powystawowy" i dlatego miał on możliwość wystawienia więcej, niż jednej oferty.
@Sa_nova Musisz jednak przyznać sama, że takie coś robi śmietnik i praktycznie ogranicza widoczność innych ofert.Co do duplikowania to mielibyśmy raczej do czynienia z synonimem czyli podwojeniem.Tu mamy raczej do czynienia z hiperonimem.
@ART_FOTO trudno się tutaj nie zgodzić, dlatego zgłosiłam ten temat do weryfikacji. 😊