anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprawdź Smart! na start - 5 zamówień z darmową dostawą

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

Może jesteś ostrożny z natury i pozytywne doświadczenia innych to za mało, by przekonać Cię do aktywacji Allegro Smart! Może jesteś sceptyczna i dlatego z zasady nie ufasz reklamom. Wydaje Ci się, że przy tych kilku zakupach w miesiącu i tak nie zaoszczędzisz pieniędzy na wysyłce, a z towaru rezygnujesz rzadko, więc możesz raz na jakiś czas ponieść koszty zwrotu… Przygotowaliśmy specjalną promocję dla wszystkich tych, którzy jeszcze się nie przekonali do wypróbowania możliwości, jakie daje Allegro Smart!

5 zamówień z dostawą, za którą nie zapłacisz ani grosza

Od 1.03.2021 do 31.05.2021 możesz za darmo aktywować usługę Smart! na start. Dzięki niej przy zakupie w ofertach oznaczonych Allegro Smart! będziesz mieć możliwość skorzystania z darmowej dostawy i zwrotu. Zrealizujesz w ten sposób aż 5 zamówień z darmową dostawą w ciągu 12 miesięcy.

Warunkiem skorzystania z promocji jest:

• zarejestrowane konto w Serwisie;
  • brak aktywnego pakietu Allegro Smart! na żadnym z posiadanych przez Ciebie kont;
  • brak aktywnego Smart! na start na innym Twoim koncie.

Aktywacja Smart! na start

Promocyjną usługę możesz aktywować podczas zakupu, w czasie wypełniania formularza dostawy i zapłaty lub bezpośrednio ze strony głównej Allegro Smart! Włączymy ją automatycznie po weryfikacji czy spełniasz warunki, by ją wypróbować.

Przetestuj Smart! na start. Nic na tym nie stracisz, a pieniądze, które zostaną w Twojej kieszeni są jak najbardziej realne. Umożliwimy Ci też rezygnację z usługi w dowolnym momencie. Po Twoim zgłoszeniu, Smart! na start wygaśnie natychmiast, bez okresu wypowiedzenia.

Już zawsze Smart!

Wierzymy, że dzięki Smart! na start przekonasz się do aktywacji usługi w pełnym wymiarze. Będzie to możliwe po wykorzystaniu pakietu 5 zamówień lub wcześniej, jeśli tak postanowisz. Aktywacja Allegro Smart! na miesiąc to koszt, który zazwyczaj płacisz za dostawę jednego zamówienia -  10,99 zł. Jeszcze większe oszczędności gwarantuje pakiet roczny Allegro Smart! za jedyne 49 zł. Sprawdź koszty wysyłki za zamówienia z ostatnich 12 miesięcy, a przekonasz się, że z pakietem Smart! Twoje zakupy byłyby tańsze.

Regulamin Smart! na start znajdziesz tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31

RafiMarzen
#8 Zapaleniec#

Niestety nie wszystkim się udaje aktywować tą promocję... Wyrzuca komunikat o aktywnej już usłudze Smart mimo jej braku.. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@RafiMarzen Na Twoim koncie, był już aktywny Allegro Smart! na miesiąc. Promocja jest kierowana do kupujących, którzy jeszcze nigdy z niej nie korzystali.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RafiMarzen
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź.

Z całym szacunkiem, ale regulamin nic o tym nie wspomina... 

"Promocja adresowana jest do Użytkowników, którzy w okresie trwania promocji tj. od 01.03.2021 do 31.05.2021 (dalej: “Okres Trwania Promocji”) spełnili poniższe warunki łącznie:

a. mają zarejestrowane Konto w ramach Allegro,

b. Konto nie jest zawieszone,

c. nie mają aktywnej usługi Allegro Smart! lub Allegro Smart ! Student,"

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@RafiMarzen Jak sama nazwa wskazuje jest to "Smart! na start", więc nie dotyczy tych, którzy już korzystają/korzystali z Allegro Smart! W powyższym poście również zaznaczamy, że promocja jest kierowana do tych, "którzy jeszcze się nie przekonali do wypróbowania możliwości, jakie daje Allegro Smart!".

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RafiMarzen
#8 Zapaleniec#

Ja się nie przekonałem dlatego chciałem skorzystać i się w końcu przekonać... Jednak ciężko jest się przekonać jak się nie pozwala przekonać...

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

qmbas
#2 Obserwator#

U mnie również nie mogę aktywować, mimo że nigdy nie korzystałem na moim koncie z tej usługi a nie mam innego konta w którym podany miałbym nr telefonu.
Widze link "aktywuj bezpłatnie" , kliknę i cisza.......... podobnie jak kolega "RafiMarzen" nie mogę się przekonać....

oznacz moderatorów

ralfum
#7 Wielbiciel#

Nie działa, szkoda bo nigdy nie korzystałem i jestem ciekawy jak to działa.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ralfum
#7 Wielbiciel#

Na koncie powinna być opcja sprawdzenia okres użytkowania smarta i ile razy się z niego skorzystało. Allegro będzie twierdziło, że kiedyś go miałem aktywowanego i nie mam jak udowodnić że było inaczej.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ralfum Jak nie zapytasz to się nie dowiesz.😁

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@ralfum Tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-smart nie masz informacji o tym, ile zaoszczędziłeś na dostawie (jeśli korzystałeś ze smarta, to powinieneś też mieć dwa mejle od allegro, w tym jeden z fakturą)?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

ralfum
#7 Wielbiciel#

@Knowhere Nie mam tam takich informacji. Nie mam żadnych maili bo nigdy nie kupowałem smarta.  Nie mogę wypróbować i skorzystać z promocji bo wyskakuje błąd że już z niej skorzystałem wcześniej, a jest to dopiero 1 dzień jej trwania.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@ralfum  a może masz smarta na innym koncie??? albo ktoś inny z domowników ma lub miał smarta????. I korzystacie z tego samego komputera lub internetu??

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_Likos_ Info o tej promocji zobaczyłem tutaj https://lowcygier.pl/aktualnosci/smart-na-start-5-darmowych-dostaw-dla-uzytkownikow-bez-aktywnej-usl... (a nie na forum) i tam też padają takie sugestie w komentarzach.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Knowhere tutaj jest to napisane na górze przez moderacje że nie może byc smarta na żadnym innym koncie. Wiec jeśli ktos z domowników włączy wczesniej to inny juz na swoim koncie nie skorzysta. Tam gdzie korzysta kilka osób z jednego netu/kompa to bedzie zamieszanie.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_Likos_ Przeczytaj posta @RafiMarzen i drugi post moderatorki - jak zwykle są jakieś niedopowiedzenia albo informacje wzajemnie wykluczające się.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Knowhere ehh brak precyzji w regulaminach jakoś mnie specjalnie nie dziwi. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Jeśli sie wprowadza zmiany tak szybko jak to ostatnio następuje na allegro  to wiadomo że bedzie bardzo dużo niedociągniec/ niedoprecyzowań i rzeczy do poprawki.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ralfum Po raz pierwszy wykupiłeś usługę na tym koncie 17.03.2020 r. A ostatni raz miałeś ją aktywną w czerwcu 2020 r.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MadmeX1
#7 Wielbiciel#

Witam. Nigdy nie aktywowałem opcji smart i nie mam możliwości aktywowania smart na start. Jaki może być problem? 

oznacz moderatorów