Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na oszusta! Sprzedaż kont
Jakiś czas temu celem znalezienia kodu do PlayStation Plus natrafiłem na sprzedawcę PetalAccessories który w niesamowicie niskiej cenie oferuje klucz. Od razu wydało się podejrzane, mimo że w opisie jest napisane że jest to klucz do aktywacji. Natomiast po wiadomości do sprzedawcy wszystkie wątpliwości zniknęły. Sprzedaż kont z subskrypcją PlayStation Plus nadal ma miejsce na Allegro. Wystarczy że taki gagatek napisze w opisie że jest to klucz czy kod i jest bezpieczny. Od kilku miesięcy obserwuje jego oferty i staram się zgłaszać natomiast bardzo rzadko cokolwiek allegro robi w tej sprawie i jeśli już oferta zostanie usunięta to za moment pojawia się nowa identyczna. Uważajcie co kupujcie.
Link do jednej oferty tego pana:
https://allegro.pl/oferta/sony-playstation-plus-subskrypcja-na-12-miesiecy-extra-ukraine-17307604342
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:129140198 Zgłosiłam tę ofertę.
No ja te oferty zgłaszałem już niezliczoną ilość razy a efekty mizerne. System weryfikacji ofert jest niestety dziurawy jak ser szwajcarski i jeśli nie będzie mieć czarno na białym napisane przez sprzedawcę że sprzedaję dostęp do konta to przepuści taką sprawę bez problemu. Mam zdjęcia rozmów z tym panem i mimo dostarczenia ich wcześniej do działu bezpieczeństwa to nie zmienia to nic.