Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry,
zamówiłem produkt, ale okazał się wadliwy. Sprzedający uznał reklamację, odpisał:
Dziękujemy za przekazanie informacji o problemie. Zgadzamy się na zwrot pieniędzy. Prosimy o zalogowanie się na swoje konto Allegro, znalezienie tego zamówienia i złożenie wniosku o rozwiązanie umowy/reklamację. Gdy tylko otrzymamy Pański wniosek, natychmiast przetworzymy zwrot środków.
Zrobiłem raz wniosek reklamacyjny na początku, nie widzę nigdzie możliwości rozwiązania umowy. Sprzedający odpisał że zwrot nastąpi:
Po rozwiązaniu umowy (anulowanie/zrezygnowanie z umowy) – a nie po złożeniu skargi/reklamacji – natychmiast przetworzymy zwrot środków na Pańskie konto.
Nie za bardzo wiem co dalej i gdzie mam zrobić.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Luca_gla wejdź w zakup - szczegóły, dokonaj zwrotu, zaznaczając reklamacja 🙂 allegro niedawno wprowadziło nowy formularz do reklamacji i jest bałagan 😞
tak zrobiłem, a teraz nie mogę nic już dodac
ok, ale jakis durny bot znów mnie przekierował na reklamacje.
podaje numer: 70610730-b973-11f0-a782-7bab31549dce
Widzę, że poprawnie skontaktowałaś się z nami przez formularz. Proszę o cierpliwość, otrzymasz odpowiedź mailową w zgłoszeniu nr 56999713.