Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem części do samochodu za ponad 1tyś zł wałek rozrządu ,panewki ,popychacze i simmering uszczelniający .Mechanik za montował te części ,po przejechaniu 500 km auto zostało z Holowane do warsztatu tego samego mechanika po oględzinach okazało się ze sprzedający na allegro błędnie opisał daną część która nie pasowała do mojego modelu silnika .a chodzi tu o wałek rozrządu .reszta z tych części pasuje .pytanie jakie mam szanse odzyskania pieniędzy za tą pomyłkę ?,a już nie wspomnę ze muszę zapłacić 2 raz mechanikowi za tą pracę gdyż to nie jest z jego winy. dodam ze części były zamawiane z godnie z nr vin.
od nadmiaru paliwa i sadzy zapchało dpf
bo jest zły skok na wałku i zle otwiera i zamyka zawory
@leon812 To zapewne skończy się u eksperta.
@leon812 to jeszcze proszę odpowiedz mi na pytanie ,, jak to auto wytoczyło się z warsztatu ,,mechanika ,, i na dodatek przejechało jak piszesz 500km bez objawów ,które powinny wzbudzić Twój niepokój .
@mdrogeria Wałek czy "wałek" ? Oto jest pytanie. Czy jest tu ktoś znający odpowiedż na nie ?
jazda po mieście na dała oznak auto pracowało normalnie po wyjechaniu na autostradę i po przejechaniu większej ilości kilometrów dało znać ze coś jest nie tak ,za duże spalanie auta .
Mimo iż post już stary, chciałbym tutaj dodać moje 5 groszy... Przeczytałem parę zdań i będę bronił tutaj sprzedającego dlatego iż osoby które nie miały doświadczenia w branży auto-motive nie mają bladego pojęcia o czym mówią. Mając już na koncie ponad 10 lat doświadczenia w tej branży cos takiego ze dana część pasuje na 100% po vinie nie istnieje. Nawet w serwisach ASO często jest tak że dana część po demontażu jest inna niż sobie sami zamówili po ich katalogu. Sprzedawca w tej sytuacji według mojego skromnego zdania jest nie winny a winny mechanik który montował wałek i nie zauważył żadnej różnicy między nowym a starym.
P.s części samochodowe bardzo często nie pasują do danego modelu samochosu. Podziękujcie inżyniera którzy wymyślają coraz to łatwiejsze rozwiązania 😂😂