Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam. Mam problem hulajnogą za kupioną od chińskiego sprzedawcy. W marcu zakupiłem pojazd. Kontakt ze sprzedawcą był super. Odpowiadał po paru godzinach. Teraz okazało się że hulajnoga zaczyna się psuć. Mianowicie wyłącza się podczas jazdy. (Po włączeniu jedzie normalnie kilka km) Napisałem do sprzedawcy, jednak ten już dawno opuścił konto na allegro. Wiem bo jakiś czas temu próbowałem uzyskać od niego dowód zakupu (bezskutecznie). Chłop wsiąkł. Ze swoim problemem zwróciłem się do allegro protect. Odpowiedzieli mi że mam wysłać sprzęt na wskazany adres do reklamacji. Z tym że po pierwsze kto normalny wysyła coś komuś z kim nie ma kontaktu, po drugie adres do reklamacji to: Kevin 1-45 (kod pocztowy) Łódź. Nie ma podanej żadnej nazwy ulicy, firmy, nr budynku, nic... A kiedy im napisałem że przecież ten adres jest nieprawidłowy, oni zwrócili się do sprzedawcy w wiadomości -.- kiedy to mówiłem że NIE MA Z NIM KONTAKTU. Żadne tłumaczenia nie działają. Powtarzają w kółko jedno i to samo. Żeby wysłać. Tak jakbym pisał za każdym razem z inną osobą która nie ma wglądu we wcześniejsze wiadomości, lub z botami które generują gotowe formułki. POMOCY co robić mam?
@Client:101331625 jak Ci każą, to wyślij, będziesz miał potwierdzenie nadania😉, a jak adres jest błędny, to przesyłka wróci do Ciebie
@Client:101331625 Można walczyć, wysyłać na reklamację, liczyć na łaskę sprzedającego i łaskę Allegro. Ja bym proponował poszukać w internecie na pewno są firmy lub prywatne osoby które takie usterki naprawiają. Bo to wydaje się jakaś błaha usterka gdzieś na złączeniach lub w sterowniku.
Wiem że nawet tutaj na Allegro ogłaszają się firmy które regenerują akumulatory. Inne usterki na pewno też ktoś naprawia.
@Client:101331625 poprosiłam już nasz zespół, aby odpowiedział Ci w dyskusji, którą prowadzisz ze sprzedawcą.