Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:75352961 regulamin allegro protect w przypadku uzyskania po wypłacie rekompensaty z innego źródła pieniądze z rekompensaty protect mają zostać zwrocone na nr konta podany w regulaminie.
W razie gdy Kupujący otrzymał świadczenie nienależne bądź Sprzedający naprawił powstałą szkodę, Kupujący zobowiązany jest do niezwłocznego, nie później niż w terminie 7 dni, zwrotu otrzymanej od Spółki rekompensaty na rachunek o numerze PL - 63 1140 1124 0000 5165 0800 1010 CZ - IBAN: CZ4926000000002554730100, kod SWIFT: CITICZPX, PL87 1140 1124 0000 5165 0800 1063, SWIFT: BREXPLPWXXX.
Ciekawe komu allegro teraz zablokuje konto i z kogo intrus zwindykuje kasę...
Oczywiście że nie odbieraj jej teraz, sprzedający nie wywiązał się z warunków umowy, czas wysyłki- chyba że podał taki w którym go Ci wysłał.
nie przypominam sobie żeby było napisane w jakim terminie wyśle paczkę, również nie odpisywał na wiadomości w dyskusji i teraz mnie straszy, zaś się stresować będę całą noc, bo ja już nie chce tego telefonu
Normalnie ma na AL 7dni na wysłanie, ale dyskusja trwał znacznie dłużej bo 14dni, czyli nie wywiązał się z umowy.
ale straszy mnie, że dostane jakieś wezwanie do zapłaty
Tak wyglądała dyskusja na allegro
Niech straszy! a niby od kogo? napisz mu że zgłosisz na Policje za nękanie.
@Client:75352961 Nie odbieraj przesyłki. Sprzedający miał 7 dni na wysyłkę zgodnie z regulaminem Allegro. Nie wywiązał się z umowy. Napisz w dyskusji, że w związku z niewywiązaniem się z umowy rezygnujesz z zakupu i paczki nie odbierzesz.
I się nie stresuj bo nie ma czym :)))
dyskusje juz dawno zakonczylem, po tym jak allegro protect wyplacilo mi pieniadze czyli juz jakies dobre 3.5 tygodnia temu