Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@morge daj mi namiar na tego sprzedającego, chętnie się dowiem jak można zamknąć dyskusję będąc sprzedającym😉
@morge sprzedający nie ma technicznej możliwości zakończenia dyskusji.
Jeśli chodzi o dyskusję do zamówienia o numerze caff1ac0-aaa4-11f0-9661-03ef8bb7f4a6 - to widzę, że została ona zakończona przez naszego doradcę, ze względu na rozwiązanie zgłoszonego problemu przez sprzedającego. Za rozwiązanie problemu, rozumiemy wydanie przez sprzedającego decyzji reklamacyjnej wraz z argumentacją - jako Allegro, nie możemy podważyć tej decyzji i zaproponowaliśmy skorzystanie z opcji Allegro Ochrona Kupujących.
Ps. Nie mogę skorzystać z programu ochrony kupujących bo...... dyskusja została zamknięta a to uniemożliwia jej ponowne wszeciw, więc słabo to wygląda. Sprzedawca nie powinien takich towarów odsprzedawać jako pełnowartościowy produkt bi on został napoczety. Wysyłałam sprzedawcy zdjęcia ale to zignorował.
@morge zakończenie dyskusji nie powinno wpływać, na możliwość wypełnienia wniosku. Spróbuj proszę wypełnić wniosek z linku, który podał doradca w dyskusji - jeżeli nie będzie możliwości jego zlożenia, to daj znać.
Nie otrzymałam żadnego linku. Nie ma możliwości jego złożenia, już to pisalam
@morge jak nie dostałeś linku, to kliknij
zamknąłeś ty
samodzielnie albo sama sie zamknęła z twojej bezczynności.
@Monika__L "...Jeśli chodzi o dyskusję do zamówienia o numerze caff1ac0-aaa4-11f0-9661-03ef8bb7f4a6 - to widzę, że została ona zakończona przez naszego doradcę..."
no i jeszcze fajniej 🙂
nie ja zamknęłam i dyskusja toczyła się z 2 dni, więc nie ma tu znamion bezczynności . Zamknął sprzedawca a ja się okazuje konsultant zlbez rozwiązania problemu. To chodzi o sam fakt że firma sprzedaje rzeczy , które były już otwarte, no tak się nie robi