anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca zamknął dyskusje bez rozwiązania problemu i nie można wznowić reklamacji, co robić

morge
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@morge  daj mi namiar na tego sprzedającego, chętnie się dowiem jak można zamknąć dyskusję będąc sprzedającym😉

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@morge sprzedający nie ma technicznej możliwości zakończenia dyskusji.

Jeśli chodzi o dyskusję do zamówienia o numerze caff1ac0-aaa4-11f0-9661-03ef8bb7f4a6 - to widzę, że została ona zakończona przez naszego doradcę, ze względu na rozwiązanie zgłoszonego problemu przez sprzedającego. Za rozwiązanie problemu, rozumiemy wydanie przez sprzedającego decyzji reklamacyjnej wraz z argumentacją - jako Allegro, nie możemy podważyć tej decyzji i zaproponowaliśmy skorzystanie z opcji Allegro Ochrona Kupujących

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

morge
#7 Wielbiciel
  • Problem nie został rozwiązany tylko zamieciony pod dywan. To że sprzedawca tak sobie stwierdził to nie oznaczało zakończenia tej dyskusji. Produkty (kremy) były otwierane zarówno złotko. Jak były też powyrywane kartoniki w środku opakowań. To nie pierwszy zakup tych produktów, więc nie rozumiem jak konsultant mógł zamknąć ta dyskusję. Kupuję na allegro od 23 lat i pierwszy raz z czym takim się spotkałam 
oznacz moderatorów

morge
#7 Wielbiciel

Ps. Nie mogę skorzystać z programu ochrony kupujących bo...... dyskusja została zamknięta a to uniemożliwia jej ponowne wszeciw, więc słabo to wygląda. Sprzedawca nie powinien takich towarów odsprzedawać jako pełnowartościowy produkt bi on został napoczety. Wysyłałam sprzedawcy zdjęcia ale to zignorował. 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@morge zakończenie dyskusji nie powinno wpływać, na możliwość wypełnienia wniosku. Spróbuj proszę wypełnić wniosek z linku, który podał doradca w dyskusji - jeżeli nie będzie możliwości jego zlożenia, to daj znać. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

morge
#7 Wielbiciel

Nie otrzymałam żadnego linku. Nie ma możliwości jego złożenia, już to pisalam

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@morge  jak nie dostałeś linku, to kliknij 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

zamknąłeś ty

samodzielnie albo sama sie zamknęła z twojej bezczynności.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Monika__L  "...Jeśli chodzi o dyskusję do zamówienia o numerze caff1ac0-aaa4-11f0-9661-03ef8bb7f4a6 - to widzę, że została ona zakończona przez naszego doradcę..."

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

no i jeszcze fajniej 🙂

oznacz moderatorów

morge
#7 Wielbiciel

nie ja zamknęłam i dyskusja toczyła się z 2 dni, więc nie ma tu znamion bezczynności . Zamknął sprzedawca a ja się okazuje konsultant zlbez rozwiązania problemu. To chodzi o sam fakt że firma sprzedaje rzeczy , które były już otwarte, no tak się nie robi

oznacz moderatorów