anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Strefa Fachowca przekłamanie

mn_25
#7 Wielbiciel#

W Maju zrobiłem zakupy za ponad 10,000 i to się zgadzało  na statusie strefy fachowca na ostatni dzień maja natomiast jak zaktualizował się status 1 czerwca to pokazało że zrobiłem zakup za 9187.  Rzeczywiste zakupy zgodnie z regulaminem powyżej 10500. Sprawa zgłoszona na infolinii niestety bez odzewu. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mn_25 przepraszam, że długo czekasz na odpowiedź w tej sprawie! Wyjaśniamy to, poprosiłam już o weryfikację Twoje zgłoszenia. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mn_25 otrzymałam odpowiedź! 
Monety są przyznawane 15tego dnia kolejnego miesiąca, czyli trafią na Twoje konto dopiero za 5 dni. Jeżeli wtedy liczba otrzymanych monet nie będzie się zgadzać, bardzo proszę napisz do nas ponownie. Zgłoszę to wówczas do odpowiedniego działu. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mn_25
#7 Wielbiciel#

Z tym 15 to tylko teoria i regulamin 🙂 najczęściej później.

oznacz moderatorów

mn_25
#7 Wielbiciel#

Mamy 17.06 Monet które miały być do 15 (wg. regulaminu) brak na koncie. Sprawa jest wyjaśniana przez ekspertów Allegro już 17 dni.

oznacz moderatorów

mn_25
#7 Wielbiciel#

@la_nika ???

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mn_25 rozumiem Twoje poirytowanie, jednak sprawa nie jest wyjaśniana od 17 dni. Otrzymałeś odpowiedź 10 czerwca -  monety powinny być przyznane 15 czerwca, poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego jeszcze ich nie otrzymałeś, wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mn_25
#7 Wielbiciel#

Sprawę zgłosiłem 01.06 na infolinii więc chyba 17 dni 🙂 ale nie ma się co spierać. Monety dodane pozdrawiam.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mn_25 właśnie otrzymałam informację, że monety zostały dodane.
Miłego dnia! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów