Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Temat już jest zmęczony, ale dalej to samo...
Szukam dla siebie preparat DESMOXAN i pokazuje mnie chemia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ROMAN_CO chyba dalej musisz palić fajki 😁
https://allegro.pl/produkt/desmoxan-100-szt-tabletki-87ce667f-1709-4071-9095-93c350e837d3
co na to?
@ROMAN_CO no cóż ja mogę powiedzieć🤔, jeszcze masz za małą rangę, abyśmy mogli podziwiać Twoje obrazki, musimy poczekać 😔
@ROMAN_CO wracam do Ciebie z informacją. Wskazane oferty są sponsorowane, a aktualnie trwa test gdzie dla części użytkowników wyświetlamy dodatkowo te oferty przy wyszukiwaniach. 😊
@ROMAN_CO dziękuję za sygnał. Widzę, że po wpisaniu w wyszukiwarkę "desmoxan" na pierwszej pozycji pojawia się produkt "Desmoxan 1,5 mg 100 tabletek" - więcej ofert tego produktu zobaczysz po kliknięciu w "porównaj x ofert".
Jeśli nie pojawia się u Ciebie ta pozycja, to proszę prześlij zrzut ekranu z listy wyszukiwań (na zrzucie uwzględnij całą stronę, czyli pasek adresowy, datę oraz godzinę).
Wskazane oferty, które również się wyświetlają zglosiłam do weryfikacji przez dział techniczny. 😊