anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szukam leka DESMOXAN, a wydaje chemii

ROMAN_CO
#7 Wielbiciel#

Temat już jest zmęczony, ale dalej to samo...

Szukam dla siebie preparat DESMOXAN i pokazuje mnie chemia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ROMAN_CO
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20250514_235718_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

ROMAN_CO
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20250514_235706_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#
oznacz moderatorów

ROMAN_CO
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów

ROMAN_CO
#7 Wielbiciel#

 co na to?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@ROMAN_CO  no cóż ja mogę powiedzieć🤔, jeszcze masz za małą rangę, abyśmy mogli podziwiać Twoje obrazki, musimy poczekać 😔

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ROMAN_CO wracam do Ciebie z informacją. Wskazane oferty są sponsorowane, a aktualnie trwa test gdzie dla części użytkowników wyświetlamy dodatkowo te oferty przy wyszukiwaniach. 😊 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ROMAN_CO dziękuję za sygnał. Widzę, że po wpisaniu w wyszukiwarkę "desmoxan" na pierwszej pozycji pojawia się produkt "Desmoxan 1,5 mg 100 tabletek" - więcej ofert tego produktu zobaczysz po kliknięciu w "porównaj x ofert". 

Jeśli nie pojawia się u Ciebie ta pozycja, to proszę prześlij zrzut ekranu z listy wyszukiwań (na zrzucie uwzględnij całą stronę, czyli pasek adresowy, datę oraz godzinę). 

Wskazane oferty, które również się wyświetlają zglosiłam do weryfikacji przez dział techniczny. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów