Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca ma kilkaset ofert. W pasku wyszukiwarki wpisuje konkretny produkt, w pasku obok mam nazwę sprzedawcy, po kliknięciu "szukaj" wyświetla mi produkt dotępny ogólnie na Allegro, u wszystkich sprzedawców a nie u tego u którego szukam. Dlaczego?
Cześć @ketman1, prześlij proszę zrzut ekranu przedstawiający Twój widok podczas wyszukiwania.
Korzystam z przeglądarki w komputerze.
Zrzut ekranu niewiele da.
Później problem zniknął, ale po jakimś czasie znowu się pojawił.
Dziwnie długo ładuje czasem strony (Internet światłowodowy).
Nie wiem czy problem jest po stronie Allegro czy może też sprzętu z jakiego korzystam (starszy komputer). Ale są doniesienia innych użytkowników, z tym samym problemem. Warto się temu przyjżeć.
@ketman1 zgłosiłam problem do działu technicznego.
@ketman1, @misiaczekmr żebyśmy mogli dokładnie zweryfikować problem z działem technicznym, niestety ale będziemy potrzebować nagrania z występującym błędem. Proszę, jeśli macie taką możliwość - prześlijcie nagranie z kolejno wykonywanych kroków na adres spolecznosc@allegro.pl. W treści maila dajcie proszę link do tego wątku.
Szukasz z apki? To chyba normalne, też tak mam. Nawet zgłaszać tu się już nie chce, bo nic nie działa...
@matt_rose O klient nie ma tu jakiegoś geniusza to z tym zrzutem bez szans, bo niby czego zrzut zrobić? Wybierasz w apce oferty konkretnego sprzedawcy. Potem z tych ofert wyszukujesz konkretny produkt i nagle jesteś na stronie głównej. Tam na zrzucie nie będzie widać, że zacząłeś szukać tylko spośród ofert sprzedawcy....
@ketman1 ponieważ tak ma być, Ty masz to co chce sprzedać Ci allegro od sprzedawcy którego Ci zaproponują... szukania mu się zachciało.
Haha, a podobno to ja jestem wymagająca i szukam dziury w całym. A jednak za sprawną wyszukiwarką w apce to nawet mi krzyczeć się nie chciało xD.
Ale cóż jak mu się uda zrobić zrzuty na których i tak nie będzie widać błędu to może gdzieś przekażą...
o, a myslalem ze tylko ja tak mam (czasami)