Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Takie kwiatki wywołane polityką Allegro. Zanim uda się nam sprecyzować co dokładnie chcę kupić (musiałam mu focie poprzednich wysłać i zanim skieruje mnie do odpowiedniej oferty) to zaliczę kilkadziesiąt takich tekstów od botów i co i rusz będę się wkurzała zaglądając w to.
Naprawdę uważacie, że takie zakupy zachęcają kupujących do powrotu?
Te wymagania są denne i szkodzą również kupującym...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki Opisz dokładnie o jakie statystyki Ci chodzi i dlaczego postrzegasz je jako problem. Z Twojego zgłoszenia i zrzutu skrzynki odbiorczej to nie wynika.
@nat_not pewnie chodzi o to, że w statystykach zabieracie punkty z nieterminowe odpowiedzi, więc sprzedający używają autoresponderów
Jak to o co??? Takich rzeczy nie dostawaliśmy przed wprowadzeniem cudownych wymagań dotyczących odpowiedzi. Te boty to wina Allegro. Nie mam absolutnie żadnego żalu do tego sprzedawcy. To ciężko zasuwająca firma, u której można nie drogo fajny sprzęt kupić przez Allegro. Ale przez wasze bzdety zwykła ROZMOWA STAJE SIĘ KATORGĄ!!!! Wielokrotnie o tym pisaliśmy zarówno jako kupujący jak i sprzedawcy.
Może łopatologicznie po obrazku coś tam to kogoś dotrze...
@AnnaG-Antyki Stosowanie autoresponderów to wybór sprzedających. Zwracasz uwagę, że klienci ich nie lubią, a sprzedawcy stosują, żeby mieć dobre statystyki Jakości sprzedaży. Wprowadzenie tej miary nie miało na celu rozpromowania wśród sprzedawców obsługi zapytań poprzez automatyczne odpowiedzi, tylko szybki kontakt między kontrahentami. Sprzedający sami decydują jakich rozwiązań używają.
No to ten cel Wam coś nie wyszedł.... Może czas to przemyśleć.