anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Udział Allegro w sporze - kontakt z Allegro

shadow501
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, 

30.11 dokonałam zakupu na Allegro i wtedy zaczęła się moja nieprzyjemna przygoda ze Sprzedającym.

Mając konto 22lata licznych zakupów nie spotkały mnie żadne trudności na Allegro więc pierwszy raz zderzam się z wieloma nowymi funkcjami.

Ponieważ Sprzedający zaczął stwarzać własne przepisy i był nieprzyjemny w kontakcie to otworzyłam pomoc w sporze gdyż nic nie dało się że Sprzedającym ustalić.

Spór rozpoczął się ok 2 tyg po otrzymaniu przesyłki i trwa do teraz. 

Allegro wypowiedziało się jasno w sprawie kilkukrotnie jednak Sprzedający nie przyjmuje tego do wiadomości.

Mój moje pytanie dotyczy tego czy jest opcja jakość skontaktować się z Allegro (poza Sporem) by porządnie przyjrzeli się sprawie. Dlaczego? Dlatego że za każdym razem wypowiada się inna osoba z Allegro. Choć większość była tego samego zdania i łapała kontekst to pojawiają się też osoby, które mieszają i wygląda jakby zapoznały się tylko z wypowiedzią wcześniejszą. Ja poświęcam sporo czasu żeby podsumować im sprawę co wydaje mi się ich zadaniem. Mam już po prostu dosyć.

Ostatnia wypowiedź Allegro wygląda jak jakaś generyczna.

Czy da się to jakoś ogarnąć w bezpośrednim kontakcie? 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@shadow501 poza sporem możesz skontatkować się z nami przez ten formularz.

Nie mogę jednak obiecać, że do Twojego zgłoszenia będzie przypisana jedna osoba. Zgłoszenia trafiają do pierwszego dostępnego doradcy, ponieważ zależy nam, aby użytkownicy szybko otrzymywali odpowiedzi w swoich sprawach. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów