Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
witam proszę o przywrócenie do moich zakupów, Gaźnik do kosiarki Briggs 498809 350 400 450 550 classic sprint
Cześć @Client:115071827, zakup został przywrócony 🙂
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę, anulowany z dziś , bo sprzedawca się pomylił i zamiast do żabki wysłał poczta Polska, ja podałem dobra nieważne
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie aukcji kabel prądowy nie pamiętam daty ani ile razy kupowałem tego typu produkt więc proszę wszystkie
Przywróciłem wszystkie zakupy.
Aby sprawdzić zakupy zrobionę ponad 2.5 roku temu, musisz wygenerować plik z historią. Możesz to zrobić na stronie Kopie Twoich danych w ustawieniach konta (wybierz eksport danych o zakupach, a otrzymasz link do pobrania archiwum).
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupu z ostatnich dwóch tygodni chodzi o jeden zwrot ok jeszcze jestem w terminie dziękuje pozdrawiam
Dzień dobry, zapytam o coś. Jak można odkryć wcześniej ukryte zakupy. Chcę je zwrócić bo uszkodzone. I chciałabym żeby przez allegro poszło to ? Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu MacBook pro 13 z dnia 08.08.2022.
Pojawiły się problemy ze sprzętem i za wcześnie ukryłem zakup.
Dziękuję.
Ukryte zakupy
@Olo010567 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam dziś przez pomylke kliknęłam ukryj zakup czy mogłabym prosić o przywrócenie zakupu ponieważ nie zdążyłam go jeszcze opłacić
@kosiara127 @darmar2 gotowe, przywróciłam Wasze zamówienia do zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie wisiorka z dnia 15 lipca
Proszę o przywrócenie zakupu usuniętego dziś ostatni zakup
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ ukryłam przez przepadek zakup, proszę o przywrócenie.
Proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu na moim koncie. Dziękuję.
Sugeruję też dodanie opcji, dzięki której właściciel konta sam będzie mógł to zrobić.
Pozdrawiam.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 28.09
Dzień dobry.
Przez pomyłkę "ukryłem" na liście zakupów jeden z ostatnich zakupów (przewód układu chłodzenia).
Bardzo proszę o przywrócenie na listę- dostarczona została niewłaściwa część i muszę dokonać zwrotu.
Dziękuję
Proszę o przywrócenie zakupu "LICZNIK AUDI TT 2.0 TDI 8S0920790 2.0 TDI EUROPA" na moim koncie. Dziękuję.