Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry. Chciałam się doradzić.
Kupilam kolczyki. Dałam 4 gwiazdki. I komentarz: "Piękne, ale chyba zawierają nikiel, bo uszy puchną". I to jest zgodne z prawdą, bardzo puchną. 4 gwiazdki usunięto oraz usunięto komentarz. Dlaczego? Czy Sprzedający ma jakieś znajomości. Jestem osobą prywatna, ale mogę chyba zostawić ocenę?
Nie możnabylo zostawić choć 4 gwiazdek. Usunęli wszystko. Uważam, że to nieuczciwa praktyka. Dziękuję za opinie.
Tak, Vermann, był też komentarz. To pierwszy konkret tutaj. Teraz rozumiem, że to całość i mogą usunąć wszystko. No, to jasne... Jeśli komentarz był nie ok, to ja przyjmuje na klatę usunięcie wraz z nim i gwiazdek.
Dzięki za bycie konkretnym.
@Client:34838692 Po to istnieje to forum AG, aby wyjaśniać rózne problemy. Wypowiadają sie tu i sprzedający i kupujący. Ale posądzanie @A3dam to jest takie czepianie sie troche na wyrost, prawdopodobnie dlatego, że nie możesz wygrać z Allegro, więc wyładowujesz swoja frustrację na innych. A akurat @A3dam pomógł wielu osobom (nie znam go i opinia nie jest po znajomości - uprzedzam Twój zarzut) i jego wpisy są trafne. Zajrzyj na główna strone na zakładkę "w punkt" Chyba wszyscy nie daja punktów "po znajomości"
Tak, bałam się podać link, że mnie tu zbanują.
@A3dam naciskał na informacje, więc pomyslalam, że to ten sprzedawca mnie podpuszcza. Naprawdę nie bywam ba tym forum. Ale jesteście pomocni, naprawdę. Moje zachowanie wynikało z niewiedzy, nikogo nie chciałam obrazić.
@Client:34838692 Tutaj dopóki nie zaczniesz używać "brzydkich wyrazów" i kogoś obrażać to nic Ci nie grozi. Sprzedawca co najwyżej może zablokować Ci robienie u niego zakupów, ale chyba za bardzo Ci na tym nie zależy. Zaglądaj tu czasami to sama się przekonsz jak tu jest.