Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry. Chciałam się doradzić.
Kupilam kolczyki. Dałam 4 gwiazdki. I komentarz: "Piękne, ale chyba zawierają nikiel, bo uszy puchną". I to jest zgodne z prawdą, bardzo puchną. 4 gwiazdki usunięto oraz usunięto komentarz. Dlaczego? Czy Sprzedający ma jakieś znajomości. Jestem osobą prywatna, ale mogę chyba zostawić ocenę?
Nie możnabylo zostawić choć 4 gwiazdek. Usunęli wszystko. Uważam, że to nieuczciwa praktyka. Dziękuję za opinie.
@Client:34838692
Kupilam kolczyki. Dałam 4 gwiazdki.
Dałaś 4 gwiazdki kolczykom czy sprzedawcy ?
Kolczykom
Kolczykom.
Oraz Za zgodność z opisem 4 gwiazdki.
@Client:34838692 a co napisałaś. Może użyłaś jakiegoś słowa nieregulaminowego ?
Podaj numer oferty lub link do niej.
Dzien dobry. 🙂 Chciałam się doradzić.
Kupilam kolczyki. Dałam 4 gwiazdki. I komentarz: "Piękne, ale chyba zawierają nikiel, bo uszy puchną". I to jest zgodne z prawdą, bardzo puchną. 4 gwiazdki usunięto oraz usunięto komentarz. Dlaczego? Czy Sprzedający ma jakieś znajomości. Jestem osobą prywatna, ale mogę chyba zostawić ocenę?
Nie można bylo zostawić choć 4 gwiazdek? Usunęli wszystko! Allegro we współpracy ze Sprzedającym, bo pewnie się poskarżył Uważam, że to nieuczciwa praktyka. Dziękuję za opinie 🙂
Po prostu allegro uznało że puchnięcie uszu to nie jest opis produktu, tak mi się wydaje, a wtedy usuwają i gwiazdki i opinie. Sprzedający nie ma raczej znajomości, po prostu przy każdej opinii masz możliwość zgłoszenia opinii i allegro czasem po wyrywkowej weryfikacji lub zgłoszeniu to usuwa jeśli w ich mniemaniu nie jest zgodne z regulaminem. Sprzedający tak na prawdę możliwe że nawet o niczym nie wie. Jak miałbym stawiać w tym przypadku to raczej chodziło o te uszy, choć znawcą nie jestem. często widziałem komentarze nie dotyczące transakcji np "nie doszło, za drogie" albo coś a później oglądając te same produkty te opinie znikały więc pewnie o to chodzi.
@Client:34838692 Dlaczego uważasz, że Twój komentarz został usunięty? Wystarczy wejść na oceny sprzedającego i to sprawdzić. Twoja opinia obecnie jest na 6. stronie
Chodzi mi o ocenę do oferty kolczykow, nie ocenę Sprzedającego.
Naprawdę została usunięta. Chciałam ostrzec ludzi, którzy reaguja na nikiel i ołów opuchlizna uszu. Ja wkrętki wymieniłam na srebrne.
Dziękuję że odpisałaś Moderatorze. Uważam, że te 4 gwiazdki za ocenę kolczykow mogło Allegro zostawić. Wygumkowali mnie całkowicie- i gwiazdki i komentarz. Uważam że Sprzedający ma znajomości.
Ps. To ta sama aukcja, wyszukuję ją z zakładki Moje zakupy. Usunięto mnie.
@Client:34838692 Skonsultuję dla Ciebie tę sytuację.
Dziękuję. Nie upieram się przy niklu, nie mam dowodów. Ale 4 gwiazdki mogły zostać, skoro puchną mi uszy, mogę oddać jedna zwiazdke.
Allegro zamknęło dziś rano dyskusję bez słowa wyjaśnienia. Poczułam się jak mucha, kantora trzeba przegonić, bo za bardzo brzęczy. Proszę Cię o przywrocenie 4 gwiazdek, jeśli możesz. Komentarz odpuszczam. Dziękuję Moderatorze za szybką reakcję. Pozdrawiam!
Poczułam się jak mucha, kantora trzeba przegonić, bo za bardzo brzęczy.
Do tej pory sama jednak nie podałaś ani numeru oferty , ani linku do niej.
Nie zamierzam robić ani reklamy ani antyreklamy. Podpuszczasz mnie? Jesteś tym Sprzedającym?
Jestem tu od niedawna na forum, jestem nieufna. Nie wydaje mi się, żeby Twoja prośbą służyła i zmierzała ku rozwiązaniu problemu.
@Client:34838692 wiesz żeby się do czegoś odnieść trzeba zapoznać z sytuacja po obu stronach. Na razie znamy sytuacje tylko z Twojego opisu.
Dziekuje, że odpisujecie. Jednak na aukcji nie ma mojego komentarza. Był jakiś czas, ale teraz fizycznie go NIE MA. Wygumkowano mnie. Nie możecie mi pomóc. Tylko Moderator może. Mi to pachnie znajomościami, tzn.:
Usuwane są oceny poniżej 5 gwiazdek i tyle!
Dziękuję.
UWAGA. A KTOS Z ALLEGRO FIRMUJE TEN PROCEDER.
Wiem, że to nie jakaś afera, ale nie wiedziałam że na Allegro coś takiego się zdarza! Manipulowanie ocenami Kupujących jest praktyką, która w takim dużym serwisie zakupowym nie powinna mieć miejsca. A jeśli zdarzyła się - powinna byc piętnowana!
@Client:34838692 jest różnica między byciem nieufnym a rzucaniem bezpodstawnych oskarżeń. Poczekaj na wyjaśnienie sprawy.