Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Wylogowało mnie z aplikacji allegro na smartfonie, nie mogłem się ponownie zalogować, więc skorzystałem z opcji przypomnij hasło i przekierowało mnie na meila w celu ustawienia nowego hasła. Ustawiłem nowe hasło, zalogowałem się do allegro i zobaczyłem jakby nowe konto. Nie mam smarta choć był wykupiony do kwietnia 2026, nie mam też historii moich zakupów i obserwowanych aukcji. Wszystkie dane i adres musiałem na nowo ustawić. Proszę o pomoc w odzyskaniu mojego konta. Pozdrawiam Andrzej [edycja]
@Client:101070314 a pamiętasz loginu tamtego konta?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może konto google, twarzoksiążki, lub numer tlelfonu
Cześć, @Client:101070314. Pomożemy Ci w odzyskaniu dostępu do konta, jednak proszę, abyś napisał w tej sprawie na czacie Allegro/zamówił rozmowę lub napisał przez formularz - konieczna będzie weryfikacja, a tylko w ten sposób możemy ją przeprowadzić.
@Client:101070314 naprawdę szacun, bo spore grono użytkowników Allegro nawet nie zauważa, że założyło naste konto, a później się dziwią, że zakupy zniknęły, albo, że nie może spłacić kredytu