Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na mail alleqro@gtafastmoney.pl podszywa się pod allegro i pod pozorem zaległych opłat próbuje wyłudzić przelew. U mnie była to kwota zaległości w mailu 2,54 zł a rzeczywisty przelew 300 zł.
Dzień dobry, ja tez dostałam maila o identycznej treści.
Witam, kiedy pan dokładnie dostał tego emeila chodzi mi o dzień i miesiąc
Właśnie dzisiaj też dostałam maila na taką samą kwotę z tego adresu. Tyle razy próbowano mi wmówić, że mi zablokują konta, których niejednokrotnie nawet nie posiadałam, że nie dam się nabrać.
Identyczny otrzymałem 04.03.2020 r.
to samo dzisiaj
Do dnia dzisiejszego nie odnotowaliśmy uregulowania Twojego zobowiązania. Konieczne jest uiszczenie wpłaty w wysokości 1.98, aby zapobiec blokady konta. Jeżeli wpłata nadal nie zostanie uregulowana - Twój dług przejmie windykacyjna. |
Też dostałem dzisiaj mail . Kwota 1.98
to też wyłudzenie allegro@metropol23.net.pl
Do dnia dzisiejszego nie odnotowaliśmy uregulowania Twojego zobowiązania. Konieczne jest uiszczenie wpłaty w wysokości 1.98, aby zapobiec blokady konta. Jeżeli wpłata nadal nie zostanie uregulowana - Twój dług przejmie windykacyjna.
mail od allegro@metropol23.net.pl
Witam
W dniu kolejny email w w/w temacie
|
||
Prosimy o dokonanie opłaty 1.98. ZAPŁAĆ Potwierdzenie rejestracji oznacza akceptację Regulaminu Allegro.
|
|
Dostałem identycznego maila ale z innego adresu allegro@metropol23.net.pl
Dziś otrzymałam maila w sprawie nieuregulowanej płatności. Na moim koncie nie ma zaległości bo sprawdziłam a mail wyglada tak
Też otrzymałem taką wiadomość . Nic tylko ją olać i nie płacić . kolejne oszustwo dla naiwnych .
Dzięki za informacje, bo ten mail wyglada jak prawdziwy! Pozdrawiam
@cloudcloudKlaudia to niestety jest problem szerszy 😞 i nie do wyeliminowania - ludzie zamiast czytać, lub poszukać czy takiego wątku nie było - spamują.
@pinsplash @cloudcloud o tym samym pomyślałam jak zobaczyłam post. Może go przypiąć gdzieś u samej góry, żeby wciąż był widoczny? Choć pewnie byłoby jak z paskiem o urlopie 😕
Post został przypięty na Forum dla Początkujących Sprzedawców 🙂 Natomiast faktycznie na stronie głównej będzie on widoczny pod pozostałymi wątkami.
Ja rownie go dostałam.Udostepnilam na fb żeby ostrzec ludzi.
@lucha781, a to ludzie nie mają przycisku USUŃ? Pierwszy raz w internetach widzę 🙂
dzisiaj dostałem identyczny mail, dobrze że przelewu nie zrobiłem 🙂