Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den, dne 25.4. jsem objednala zásilku číslo d31a5eb0-21ea-11f0-9f01-8fe43144d426
zásilka byla zaplacena předem a diskuze s prodávajícím nikam nevede. Podle vás není schopen zásilku doručit. Chci od společnosti Allegro vrátit peníze, protože je to portál který mi peníze strhnul a nezařídil správné doručení zasilky. Diskuse s Vámi nikam nevede, to se mám obrátit se stížností na policii? Vaše umělá inteligence s odpovědí promiň je také spíše iritující. Žádám o vrácení peněz. Böhmová
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zdravím @Client:127530292, mrzí mě, že se zásilka takto opozdila a hned na začátek Vás chci ujistit, že se o své peníze nemusíte obávat - v rámci Allegro Protect je Vaše objednávka i platba v bezpečí a pokud prodejce nebude schopen dodržet své závazky, platbu Vám buď on, nebo přímo my vrátíme.
K tomu slouží určitý proces, jehož nedílnou součástí je právě i Diskuze. V ní chceme i prodejci dát čas na to, aby se v ní vyjádřil a navrhl řešení. Na odpověď má 24 hodin. Vidím, že diskuzi jste založila teprve včera večer. Pokud by se prodejce ani dnes do 19. hodiny nevyjádřil, využijte prosím možnost Požádat Allegro o pomoc a kolegové z podpory se do Diskuze připojí a pomohou situaci vyřešit.
Tady případně můžete o Diskuzi najít více informací.