anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Włamanie na konto allegro

Katarzyna_Gorka
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Na moje konto przed chwilą ktoś się włamał i zakupił jakieś karty / kody za blisko 1500 zł.
Z konta kasa nie zeszła. Allegro zawiesiło konto a mnie udało się już zmienić hasła.
Jednak w historii zakupów mam te dwie pozycje - oszukanych zakupów - czy mam je anulować / zwrócić - co dalej robić ? 😞

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Katarzyna_Gorka tak, jeśli zmieniłaś hasła i masz dostęp do konta, anuluj proszę te zamówienia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Katarzyna_Gorka
#9 Pomysłodawca

Dziękuje za szybką odpowiedź - tak na prawdę mam opcję ZWRÓĆ - nie ma tam opcji powodu dot. oszustwa - wybiorę odstąpienie bez podania przyczyny - czy dodatkowo informować jakoś sprzedawcę ? próbowałam pisać wiadomość do niego ale nie chce mi jej wysłać...

oznacz moderatorów

Katarzyna_Gorka
#9 Pomysłodawca

@_HolaOla_ - w razie czego dodam Panią, bo nie wiem czy bez wywołania jest powiadomienie o nadpisaniu się

oznacz moderatorów

Katarzyna_Gorka
#9 Pomysłodawca

te 2 oszukane zakupy to przesyłka elektroniczna - a po kliknięciu zwrot - bez podania przyczyny pojawia się to - komunikat by wybrać "SPOSÓB WYSYŁKI" - do wyboru tylko wysyłka własna... no ale ja tutaj nie mam co zaznaczyć chyba, skoro dostawa była elektroniczna - pogubiłam się i utknęłam 😞

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Katarzyna_Gorka wybierz cokolwiek i zapomnij o sprawie. Nie ma to żadnego znaczenia. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Katarzyna_Gorka przy zgłaszaniu zwrotu masz komunikat ze sprzedawcą został o nim poinformowany. A opcje odesłania wybierasz dopiero jak masz co odesłać. 

oznacz moderatorów