Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiejszej nocy ktoś włamał się na moje konto. Zmienił nr telefonu i używając powiązanej i zapisanej na konciekarty narobił zakupów z dostawą do paczkomatu na drugim końcu Polski. Transakcji było sporo. Część z nich na szczęście nie przeszła ale kilka zostało opłaconych.
Czy jest szansa na zlokalizowanie złodzieja. Czy w sytuacji anulowania transakcji odzyskam pieniądze?
@magda_jodla Anuluj co się da, jest szansa że nie wyślą 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję za odpowiedź, zakupy ktoś zrobił o 00.20, zamówienia anulowałam ok 5 rano a jednak już mam info że jakieś przesyłki wystartowały😭
To poinformuj sprzedających że nie odbierzesz, klikaj zwrot.
@LEW433 co to da jak paczka zostanie odebrana, włamujący zmienił numer telefonu i podał swój paczkomat 😄
@magda_jodla Zajęliśmy się tą sprawą. Zamówienia są anulowane, więc otrzymasz zwrot wpłat. Jeśli któreś zamówienie zostało już zrealizowane, skorzystaj z możliwości zwrotu.
magda_jodla aż sprawdziłem czy u mnie nie ma zakupu z Twojego konta , dużo paczek czeka na kuriera . Odepnik kartę , albo włącz dwuetapowe logowanie .
Dziękuje
@magda_jodla nie wiem na ile jest to skuteczna metoda sprawdzenia ale możesz warto sprawdzić swoje dane po wielkim wycieku https://bezpiecznedane.gov.pl/
@Client:44052296 To sprawdzenie wycieku jest niewiarygodne. Sprawdzałem, teoretycznie nie ma moich danych w "wyciekach" a tymczasem przysyłano mi maile z nazwiskiem, imieniem, numerem telefonu żebym sobie zaktualizował numer karty, bo jak nie to blokada.
Więc te dane z gov.pl są mocno nieaktualne.