Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić, jeżeli czarno na białym pisało 100 mb materiału, a dostałem 1 mb? Czy sprzedający ma obowiązek wysłać resztę? Czy sprzedający może zrobić coś na moją niekorzyść?
Daj link do tej aukcji.
Także aukcja z 50szt arkuszy papieru ściernego:
https://allegro.pl/oferta/arkusz-scierny-papier-pl28c-gr-180-230-280-50sztuk-8945267456
Zapewne takich aukcji jest u tego sprzedającego znacznie więcej, nie szukałem, ale domyślam się że mam rację
@kam123bial Faktycznie niby tak jest jak piszesz, ale ja myślę że to błąd / niedopatrzenie sprzedającego.
No cóż możesz żądać dosłania pozostałych 99m linki, ale myślę że sprzedający zwróci ci chyba tą wpłatę niż wyśle dodatkową linkę za friko.
Czy wedle prawa allegro, mogę ubiegać się o resztę towaru? Nie chcę zwrotu pieniędzy, a towar.
Święta a ty chcesz wykorzystać błąd sprzedawcy, nieładnie.
To nie jedyna jego taka aukcja, więc można się sprzeczać, czy błąd sprzedawcy, czy też działanie celowe.
@aragil Ty byś i w niebie wykorzystała każdy, nawet najmniejszy błąd błąd kupującego, jednocześnie broniąc każdego, nawet najbardziej nieuczciwego sprzedającego.
xyz96 W odróżnieniu od ciebie dla mnie nie ma różnicy, sprzedawca czy kupujący, człowiek to człowiek.😑
@br. No ale jaki błąd? Wyraźnie zaznaczył, że to o 100mb chodzi :"
UWAGA-WAŻNE
Cena dotyczy za 1 szt /100 mb/ linki,
Produkt sprzedajemy tylko w pełnych rolkach producenckich, po 100 mb."
@kam123bial No to niezłego sztycha zrobił sobie sprzedający. Nigdzie w opisie nie ma że cena za 1mb. Domagaj się dosłania 99mb, zwłaszcza że w opisie jest- wysyłam tylko pełne 100mb.
@br. Ale to nie dziwne? Napisał że wysyłam tylko pełne 100mb, a tu wysłał 1mb.
Wszystko do góry kołami😂
@kam123bial Według prawa Allegro masz prawo żądać wydania reszty towaru.
A co jeżeli sprzedawca będzie zapierał się nogami i rękami? Droga sądowa?
@kam123bial Pomysł przedni, ale w sądzie chyba przegrasz. Ale tą złotówkę z groszami z Programu ochrony dostaniesz
plus koszta wysyłki 😂
@kam123bial a kontaktowałeś się ze sprzedającym co z pozostałymi metrami
Towar został dopiero dzisiaj kupiony, jeszcze sprzedający chyba nawet nie wie, że cokolwiek sprzedał. Wysłałem mu wiadomość na obydwa z kupionych przeze mnie przedmiotów. Napisałem konkretnie, zakupiłem tyle i tyle towaru, po tyle i tyle w jednym zakupie. Zobaczę co powie jak odczyta wiadomość.😂